080 1037        office@kaiserkraft.si

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Tip izdelka
 

Kolesa za uporabo v podjetju

Sodobna, športna in okolju prijazna podjetja z veseljem presedlajo na kolesa. Ta so idealna za daljše razdalje na večjih površinah podjetja. Prednosti: ugoden nakup, nižji stroški vzdrževanja in nastavitev, manj zasedenega parkirnega prostora, več gibanja na delovnem mestu ter pozitivna bilanca CO₂.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 12
| | |
Svetovanje pri nakupu za kategorijo Kolesa za uporabo v podjetju
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 12
Kolesa za podjetje – za transport lažjih in težjih bremen
Transportno ali tovorno kolo? Izberite kombinacijo, saj za transport po podjetju potrebujete tako prvo kot tudi drugo. Vse več podjetij se zaveda prednosti koles za podjetje: kolesarjenje je zdravo, prijazno do okolja in cenovno ugodno. Področja uporabe so zelo raznolika – kot transportno sredstvo na ozemlju podjetja, tovorno kolo za prevoz težjih in večjih predmetov ali v pomoč kurirjem. Da bo novo kolo čim bolj ustrezno, morate pri izbiri poleg oblike in opreme paziti tudi na to, da bo kolo robustno, nosilno in primerno za dolgotrajno uporabo. To so pomembni dejavniki pri prevozu predmetov in oseb po podjetju. Pri nas dobite enostavne skiroje z dvema kolesoma, transportne skiroje z nakladalno površino ali trikolesnike z nakladalno površino. Za vse, ki opravljajo samo kurirsko službo, pa je na voljo izvedba s košarico namesto z nakladalno površino.

Kolesa v podjetjih za raznolike majhne in velike tovore
Poiščite individualno rešitev za transport po podjetju. Številne prednosti govorijo same zase: ste vedeli, da so transportna in tovorna kolesa v primerjavi z majhnimi avtomobili veliko bolj ugodna za nakup in vzdrževanje? Poleg tega ne potrebujejo toliko parkirnih mest, koristijo zdravju in pomagajo k varovanju podnebja. Razlog več, da se odločimo za ta trend. Kaj mislite?

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov