Znamka
Barva
Izvedba naslonov za roke

Stoli za pisalne mize in direktorski stoli

Stoli za pisalne mize in direktorski stoli – če že sedite, to počnite, kot se spodobi: za mnoge delo med drugim pomeni tudi dolgotrajno sedenje za pisalno mizo. Pogosto tako ni vprašanje, ali bomo med delom sedeli, ampak kako bomo sedeli. Z ustreznim stolom za pisalno mizo ali direktorskim stolom boste vsekakor zagotovili najboljše razmere za zdravo sedenje, ki je kar se da prilagojeno uporabniku.

V kategoriji Stoli za pisalne mize in direktorski stoli boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Topstar, interstuhl, VLUV, Dauphin, EUROKRAFTpro, TrendOffice, Prosedia, EUROKRAFTbasic, MAYER.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 147
Pogled:

Stoli za pisalne mize in direktorski stoli: z njimi je zdravo sedenje samoumevno!O pomenu ustreznih stolov za pisalne mize in direktorskih stolov za zdravje zaposlenih ste verjetno že dobro obveščeni. Manjka vam le še nekaj nasvetov, s katerimi lahko prepoznate modele z največjim poudarkom na ergonomiji. Ta funkcionalnost se namreč skriva tudi v na videz najbolj kompaktnih modelih.Kakšna je razlika med stolom za pisalno mizo in direktorskim stolom?Direktorski stol – običajno z naslonoma za roke – je impresiven, dobro oblazinjen, ponavadi ima kakovostne prevleke in že na prvi pogled izgleda, kot da bi v njem sedel nekdo, ki vodi podjetje. To pa ne pomeni, da je bolj funkcionalen kot navaden pisarniški stol.Direktorski stoli so toliko bolj priljubljeni, ker izgledajo zelo udobno in tako vabijo k dolgotrajnejšemu sedenju. Medtem pa to zdaj velja tudi za bolj kompaktne delovne stole, ki telo za ustrezno mizo podpirajo v optimalni pisalni in delovni drži.Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri stolov za pisalne mize in direktorskih stolov?Stol za pisalno mizo je prava izbira, ko je popolnoma prilagojen uporabniku, razpoložljivemu prostoru in delovni nalogi. Zelo pomembno je, da pri izbiri ne upoštevate le temeljnih smernic zdravega sedenja in dejavnikov dobrega pisarniškega stola, temveč stol tudi vsakemu zaposlenemu posebej prilagodite.Različne telesne višine, teže in omejitve zahtevajo različne globine sedežev, višine naslonjala in podporne funkcije. S tem zagotovite, da je stol prilagojen individualnim potrebam vaših zaposlenih.Seveda je pomembna tudi kakovost materialov. Ti morajo biti higienski, čim bolj zračni, robustni, a vseeno udobni.Kdaj so stoli za pisalne mize ergonomski?Ergonomija pomeni na kratko, da se stol v vseh dejavnikih prilagaja uporabniku in da ga je mogoče karseda brezstopenjsko nastavljati. To ne velja le za višino, temveč tudi za nagib naslonjala in nagib površine sedeža. Zagotavlja, da se podporni stik hrbta s stolom nikoli ne prekine. Ergonomski pisarniški stol uporabnika poleg tega tudi rahlo vzpodbuja k temu, da se občasno premakne, kar dosežeta prevesna mehanika in nemotena vrtljivost.Če pri izbiri potrebujete pomoč, se obrnite na nas.