080 1037        office@kaiserkraft.si

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Višina
Širina
Globina
 

Mize za čiste prostore

V čistih prostorih mora vladati absolutna čistoča. Zato poskrbite za higiensko in profesionalno opremo laboratorija ali čistega prostora. Tukaj najdete ustrezne mize za čisti prostor v različnih izvedbah.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 8
| | |
Neto
od 1.795,00
Pomična laboratorijska miza
z odlagalno polico, nosilnost 200 kg
Neto
od 739,00
Neto
od 439,00
Laboratorijska miza s podnožjem v obliki črke H
višina pri stoječem delu 900 mm
Neto
od 459,00
Laboratorijska miza z nogami v obliki črke C
višina pri sedečem delu 750 mm
Neto
od 529,00
Laboratorijska miza z nogami v obliki črke C
višina pri stoječem delu 900 mm
Neto
od 539,00
Miza za čisti prostor s ploščo iz polipropilena
ogrodje iz nerjavnega jekla, višina 900 mm
Neto
od 699,00
Miza s koritom za čisti prostor
dvoje vrat, dvostenska
Neto
od 2.990,00
Svetovanje pri nakupu za kategorijo Mize za čiste prostore
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 8
Profesionalne mize za čiste prostore
Mize za čiste prostore predstavljajo pomemben del opreme za čiste prostore v naši spletni trgovini. Izpolnjevati morajo visoke zahteve glede kakovosti in zdržati velike obremenitve. Mize za čiste prostore iz nerjavnega jekla imajo to prednost, da so zelo nosilne. Glede na področje uporabe so na voljo z brušeno ali elektropolirano površino. Če je potrebno dodatno kroženje zraka, je priporočljivo izbrati naluknjano mizno ploščo. Težki delci v kontaminiranem zraku tako padejo na tla, kjer jih zlahka posesate. Modeli z nastavljivimi nogami zagotavljajo, da bodo mize vedno povsem ravne in se nič ne bo moglo odkotaliti z njih. Stoodstotno ravna površina mize je nujna predvsem v laboratorijih, da prepreči nezgode in poškodbe zaradi nevarnih kemikalij.

Ustrezna uporaba miz za čiste prostore
Za pravilno postavitev merskih in analiznih tehtnic je potrebna ravna podlaga. Mize za čiste prostore imajo v tem primeru mizno ploščo brez lukenj. Na voljo so modeli z različnimi dolžinami, globinami in višinami, da lahko mizo izberete skladno z danim prostorom. KAISER+KRAFT ponuja mize za čiste prostore v različnih velikostih in izvedbah. Te mize so primerne tudi kot nadomestek pomivalnih miz. Pri tem je treba poleg korita vgraditi tudi armaturo in odtok. Mize za čiste prostore se uporabljajo tudi v pisarnah in delavnicah, pri čemer so lahko opremljene z ustrezno dodatno opremo. Dodamo jim lahko viseče omarice, pomične predalnike, nadgradnje za zaslon, pa tudi delovne mize. Na voljo so različne velikosti in razširitve, ki omogočajo številne načine uporabe. Po potrebi lahko razdelitev in opremo miz prilagodimo tudi posebnim željam strank.

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov