Znamka
+
Debelina plošče
+
Globina
+

Delovne mize

Neupogljive: delovne mize za industrijo in obrt so prilagodljive, gospodarno in ergonomsko zasnovane, poleg tega pa tudi marsikaj zdržijo. Iz elementov naše ponudbe si lahko sestavite individualna delovna mesta. Nudimo vam najrazličnejše komponente, da bo vaša delovna miza prav takšna, kakršno potrebujete.

V kategoriji Delovne mize boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: RAU, Treston, QUIPO, LISTA, EUROKRAFTpro.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 71
Delovne mize – industrija, delavnice, obrt in pisarne
Delovne mize so pomembni pripomočki za delo v proizvodnji, prodaji in pisarnah, pa tudi delavnicah. V industriji in pri prodaji so najpomembnejši modeli delovne mize, pakirne in pisalne mize v pisarni v hali. Predstavljajo osrednjo točko za organizacijo, površino za postavitev delovnih naprav ter odlagalno površino za dokumentacijo in pripomočke v enem. Da pisalne mize in sistemi delovnega mesta lahko uspešno opravljajo vse te naloge, morajo proizvajalci vedno znova poskrbeti za inovativne rešitve, zaradi katerih so stoli in mize, delovne plošče in predali za tipkovnico ter številne druge komponente zasnovani še primerneje za različna dela. Številne mize, kakršna je ta delovna miza z nastavitvijo višine, ponujajo določene prednosti za ergonomsko delo, delovna miza s kolesi pa tudi olajša mnoge delovne procese. Plošče za delovne mize so lahko izdelane iz najrazličnejših materialov (oglejte si na primer ploščo za delovno mizo iz bukovega lesa). Raznolikost delovnih miz je res neizmerna, zato imate proste roke pri oblikovanju opreme za različna mesta uporabe. Že z izbiro velikosti plošče na pisalni mizi lahko mize optimalno vključite v dane prostore. Tudi lastnosti površine lahko ustrezno prilagodite konkretnim zahtevam, na primer uporabi v proizvodni hali ali pisarni. Delovne mize z vgrajeno omarico za orodje so še posebej prostorsko varčne. Druga praktična možnost pa so pisalne mize, pod katere postavite pomične predalnike.

Delovne mize iz masivnega lesa s posebnimi premazi
Delovne plošče iz masivne bukve, mizne površine z delovno ploščo iz MDF ali delovne mize z oblogo iz melaminske smole omogočajo široko področje uporabe. V naši spletni trgovini lahko izberete tudi posamezne plošče ustrezne velikosti za naknadno opremo pisalnih miz. Če iščete mizo za delavnico, so v ponudbi tudi površine z oblogo iz jeklene pločevine. Kadar stole in mize izberete istočasno med enim postopkom naročanja, jih lažje uskladite med seboj. V naši spletni trgovini je na voljo obsežna izbira znamk vrtljivih stolov, pisarniških stolov in stolčkov za kombiniranje s posameznimi delovnimi mizami. Mize in stoli so lahko opremljeni tudi s kolesi za lažje pomikanje. V spletni trgovini KAISER+KRAFT si v miru oglejte številne možnosti opreme za svoje podjetje in upoštevajte podrobne opise izdelkov.