080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Dolžina
Lastnost materiala
Material
Prostornina
Širina
Višina
 

Enote za zlaganje

Praktične možnosti shranjevanja za najrazličnejše majhne dele in blago: zaboji za zlaganje. Najprimernejši za transport in odpremo. Na voljo v najrazličnejših velikostih in številnih barvah, s pokrovom ali brez njega. Zaboji za zlaganje so kot pravi prostorski čudež najprimernejša rešitev za vse, kar zahteva urejenost in preglednost.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 356
| | |
Zasučni zaboj za zlaganje
prostornina 37 l, stene zaprte, dno z luknjami, DE 4 kosi
Neto
85,-
Zasučni zaboj za zlaganje
prostornina 49 l, stene zaprte, dno z luknjami, DE 4 kosi
Neto
115,80
Neto
39,90
Zasučni zaboj za zlaganje
prostornina 58,5 l, stene zaprte, dno z luknjami, DE 4 kosi
Neto
137,20
Zasučni zaboj za zlaganje
prostornina 78 l, stene zaprte, dno z luknjami, DE 4 kosi
Neto
157,70
Neto
od 55,-
Posoda za zlaganje in transport
stene, dno zaprti, odprtina na čelni strani
Neto
od 105,10
Posoda za zlaganje in transport
stene z luknjami, dno zaprto, odprtina na čelni strani
Neto
od 85,50
Posoda za zlaganje in transport
stene, dno z luknjami, odprtina na čelni strani
Neto
od 81,80
Industrijska posoda
prostornina 5 l, DxŠxV 300 x 200 x 120 mm, DE 5 kosov
Neto
44,90
Industrijska posoda
prostornina 50,8 l, DxŠxV 600 x 400 x 270 mm, DE 4 kosi
Neto
112,50
Pregibna škatla iz polipropilena
prostornina 20 l, DxŠxV 400 x 300 x 225 mm
Neto
85,-
Pregibna škatla iz polipropilena
prostornina 43 l, DxŠxV 600 x 400 x 225 mm
Neto
97,70
Pregibna škatla iz polipropilena
prostornina 52 l, DxŠxV 600 x 400 x 280 mm
Neto
105,80
Pregibna škatla iz polipropilena
prostornina 63 l, DxŠxV 600 x 400 x 320 mm
Neto
110,40
Najdenih je bilo toliko artiklov: 356
Zaboji za zlaganje – prostorsko varčno nalaganje
Zaboje za zlaganje bodo vaši zaposleni lahko nalagali drugega na drugega skoraj kot igralne kocke. Praktični zaboji za shranjevanje – kakor na primer evro zaboji za zlaganje z vgrajenim držalom za kartice (za sistem Kanban ali čip) – so odlični za prihranek prostora v skladišču ali opremi proizvodnje. V zabojih je poleg tega mogoče shraniti veliko različnih stvari. Zaboji za zlaganje so praktični za shranjevanje najrazličnejšega blaga, majhnih delov in drugih premetov. Zmogljivost skladiščnega prostora lahko povečate tako, da drugo na drugo naložite več enot. V idealnem primeru lahko zaboje naložite čisto do stropa. Če je potrebno, pa prostor spet sprostite za druge stvari. Zaboji za zlaganje so prilagodljivi in enostavni za transport, lahko jih prenašate ročno ali z dvižno napravo. Odlično se obnesejo tudi skladiščni zaboji in palete v večjih izvedbah. KAISER+KRAFT ponuja zaboje za zlaganje za različne namene uporabe. Posamezni zaboji so lahko zgoraj odprti ali pa uporabite zaboje za shranjevanje s pokrovom. Pri odločitvi za eno od različic je najpomembnejše to, kakšno blago boste shranjevali. Oba modela pa načeloma omogočata nalaganje več enot. Zaprti zaboji imajo izvedbe s snemljivim pokrovom, kakršen je tudi ta zaboj iz umetne mase, ali pa fiksno pritrjene pokrove. Če izberete zaboje iz prosojnih materialov, boste imeli tudi pri zaprtih sistemih vpogled v vsebino, ne da bi morali odpirati pokrov. Barvni zaboji pa omogočajo razvrščanje in urejanje različne vsebine. Ponujamo tako zaboje, primerne za živila, kot tudi posebne zaboje za transportno in skladiščno blago, ki predstavlja določena tveganja.

Palete in zaboji za zlaganje za transport
Zaboji in posamezni sistemi za zlaganje so primerni za dolgotrajno skladiščenje ali za transport. Za vse zahteve v proizvodnji je na voljo ustrezna rešitev, na primer modeli iz polipropilena ali drugih umetnih mas, lesene palete ali zložljivi zaboji. Vsi zaboji za zlaganje so zasnovani za visoke obremenitve, kakršne so pogoste v logistiki skladišč in pri transportu. Alternativa so tudi aluminijasti zaboji in temperaturno obstojni zaboji za živila ter košare za zlaganje in jeklene škatle za težje izdelke. Najpogosteje se uporabljajo zaboji za zlaganje, ki so izdelani iz umetne mase, na voljo pa so v različnih izvedbah. Tudi vi si izberite vrhunsko opremo za svoje podjetje pri kakovostnem ponudniku KAISER+KRAFT, ki že desetletja ve, kaj potrebuje vsako podjetje.
Primerjava izdelkov