080 1037  

Za ustrezna skladišča – skladiščne posode, palete in transportni zaboji
Skladišča so namenjena shranjevanju najrazličnejših stvari, zato se običajno razlikujejo med seboj. Obstajajo skladišča za povsem običajno prodajo po pošti ter tudi za shranjevanje nevarnih snovi in težkih bremen. Oprema skladišč je močno odvisna od stvari, ki jih shranjujete. Zato ne morete kupiti kar katerega koli regala, plastične škatle ali soda. Pravilno opremo za svoje skladišče izberete glede na različne dejavnike. Če boste na primer na stalnem mestu dolgo shranjevali skladiščne posode, je pomembno, da pri tekočinah namestite varno zaščito pred iztekanjem, pri snoveh, občutljivih na vlago, pa poskrbite za suho skladiščenje. Naša spletna trgovina ponuja ustrezne sisteme za najrazličnejše posebne zahteve. Skladiščni sistemi s pravilno izbranimi paletami in pripadajočimi natičnimi okvirji poskrbijo, da logistika dobro teče. Palete z drsniki, industrijske palete za zlaganje ter lesene zamenljive palete poskrbijo za hitro obdelavo pri nakladanju in razkladanju v skladiščih in odpremi.
Skladiščna oprema z varnostnimi ukrepi
Skladiščna oprema je lahko tudi posebna. V skoraj vseh skladiščih stojijo velike posode iz umetne mase, skladiščne posode in palete, zato jih tudi v naši spletni trgovini dobite v vseh mogočih velikostih. Poleg tega ponujamo tudi najrazličnejše posebne materiale, da boste lahko vsako blago pravilno shranjevali ali pakirali za transport. Ne glede, ali imate v skladišču transportne zaboje, prestrezne kadice ali predalne omare: različne posode in palete so na voljo iz HDPE, LDPE in drugih materialov ter v različnih barvah. Tako lahko z določenimi barvami oblikujete enoten videz skladišča in logistike ter določite urejeno in jasno strukturo za razporejanje blaga. Posode ali njihovi pokrovi so na voljo tudi v prosojni različici, da je skladiščenje preglednejše. Tako lahko tudi brez odpiranja preverjate vsebino. Skladiščni zaboji, ki jih nalagate enega na drugega, prihranijo prostor ter omogočajo prenašanje z viličarjem in drugimi transportnimi sredstvi. Sodi, rezervoarji in smetnjaki na pomičnem podvozju ali z vgrajenimi kolesi pa omogočajo mobilno shranjevanje.

Skladiščne posode in palete

Opremljanje skladišča pogosto pomeni zapleteno in natančno delo. Še dobro, da imamo za to ustrezne proizvode! Od palet, posod, transportnih zabojev in prestreznih kadic do predalnih skladišč in rezervoarjev − pri nas boste našli obsežno ponudbo za vašo skladiščno opremo. Varnost, funkcionalnost in kakovost so pri tem na prvem mestu.
Naše kategorije izdelkov
Enote za zlaganje
Praktične možnosti shranjevanja za najrazličnejše majhne dele in blago: zaboji ...
Odprti skladiščni zaboji
Ali poznate eno od najbolj praktičnih rešitev za skladiščenje ali transport ...
Palete
Palete so pravi multitalent za udobno premikanje in hitro prekladanje blaga. ...
Posode s preklopnim dnom
Zbiranje, shranjevanje, premikanje in praznjenje: zabojniki s preklopnim dnom so ...
Posode za zlaganje z veliko prostornino
Mrežasti zaboji in zabojniki za zlaganje zagotavljajo več prostora in boljšo ...
Prekucne posode, silosi
Prekucni zaboji in silosi olajšajo delo, kajti z njimi lahko v proizvodnih ...
Prestrezne kadice
Brez spodrsljajev: prestrezne kadice. Z njimi pridobite večjo zanesljivost pri ...
Skladišča
Majhni deli, nadomestni deli, dodatna oprema − kam z malenkostmi in drugo kramo? ...
Sodi, rezervoarji, posode
Pri nas najdete ustrezne posode za pline, razsuto blago in tekočine: ...
Transportni zaboji
Od transporta majhnih delov do transporta velikega tovora − z ustreznimi ...
Velike posode iz umetne mase
Skladiščenje v velikosti XXL: tudi večje stvari lahko zdaj shranite na praktičen ...
Primerjava izdelkov