Skladiščne posode in palete

Opremljanje skladišča pogosto pomeni zapleteno in natančno delo. Še dobro, da imamo za to ustrezne proizvode! Od palet, posod, transportnih zabojev in prestreznih kadic do predalnih skladišč in rezervoarjev − pri nas boste našli obsežno ponudbo za vašo skladiščno opremo. Varnost, funkcionalnost in kakovost so pri tem na prvem mestu.

Skladiščna oprema – preglednost v vsaki situacijiPregledno skladišče je najboljši pogoj za nemotene delovne procese. Z ustrezno skladiščno opremo boste imeli pregled tudi v ozkih prostorih in ko boste v naglici. Pri podjetju KAISER+KRAFT dobite vse, kar potrebujete za to, od evro palete do prestrezne kadice.Inteligentno nalaganje in izkoristek obstoječega prostoraOsnova vsega je regal. Z razširljivimi sestavljivimi in privijačenimi regali, širokimi regali in regali za velike obremenitve ali skladiščnimi regali ustrezne velikosti boste izkoristili obstoječi prostor in omogočili dobro premikanje med njimi. Potem potrebujete samo še ustrezne zaboje za postavitev v regale. Na voljo so na primer:

Pri izbiri bodite pozorni, da se bodo model zaboja, vsebina in regal medsebojno ujemali. Material ima pomembno vlogo. V naših nasvetih o vrstah umetne mase boste izvedeli več o različnih umetnih masah in njihovih lastnostih.Za podlago uporabite ustrezne paleteNe glede, ali se odločite za regale ali skladiščenje na tleh, so palete kot podlaga nujne za vse vrste zabojev in posod. Če jih naložite na palete in zavarujete, jih lahko z viličarjem ali dvižnim vozičkom hitro in enostavno prestavite na drugo mesto.Tudi tu imate veliko izbiro: evro palete standardnih velikosti so vsestranske za skladiščenje in transport, so zamenljive in idealne za nakladanje priklopnikov. Z natičnimi okvirji jih boste mimogrede spremenili v zaboj za majhne in velike dele. Če pa potrebujete palete za enkratno uporabo, izberite različice iz recikliranega in biološko razgradljivega materiala, na primer prešanega lesa. Po drugi strani so higienske palete izdelane iz polietilena, da so enostavne za čiščenje in primerne za uporabo skupaj z živili.Več o paletah in njihovih lastnostih si lahko preberete v naših nasvetih za evro palete in palete iz umetne mase.Nasvet: s pomočjo paletnih okvirjev boste drugo na drugo lahko naložili tudi polne palete.Varnost je na prvem mestu – predpisi in nasveti za varno skladiščeČe opremljate skladišče, morate upoštevati določene predpise in zakone. Veliko uporabnega najdete v nemških predpisih DGUV, pravilo 108-007. Pomembni so tudi predpisi za gradbeništvo in protipožarno zaščito.Poleg nosilnosti regalov in polic ali osvetlitve imajo pomembno vlogo še prometne poti. Njihova širina je odvisna tudi od vrste in mer uporabljenih transportnih sredstev. Širina 1,25 m je minimalna za skladišča, pri vzporednih poteh za osebe pa zadošča 0,75 m. Z dodatno opremo, na primer zaščito pred trki ali zaščito robov, preprečite nesreče ter zaščitite svoje zaposlene, transportne priprave in opremo skladišča.Če skladiščite lahko vnetljive, strupene ali druge nevarne snovi, morate upoštevati Pravilnik o tehničnih in organizacijskih ukrepih za skladiščenje nevarnih kemikalij. Za varno skladiščenje ponujamo tudi ustrezne posode in primerno dodatno opremo. V naši ponudbi za delo z nevarnimi snovmi najdete na primer prestrezne kadice v stacionarni in mobilni izvedbi. Poskrbijo za to, da se ne bo razlilo nič, kar se ne sme. S pomičnimi podstavki ali vozički za sode pa boste nevarne snovi varno prepeljali na želeno mesto.Več informacij o različnih tipih prestreznih kadic najdete v naših nasvetih glede prestreznih kadic iz GFK in nasvetih o obstojnosti prestreznih kadic.Sistematično opremljanje je vedno koristnoČe skladišče dobro deluje, prihranite čas in denar, preprečite nesreče ter naredite dober vtis na stranke in poslovne partnerje. Ne veste, kakšna skladiščna oprema bi bila najboljša za vas? Obrnite se na nas. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri regalov, skladiščnih posod in dodatne opreme.