Koši za smeti

Zbiranje, ločevanje in odstranjevanje odpadkov verjetno ne spadajo med najprijetnejša opravila v podjetju, vseeno pa predstavljajo pomemben pogoj za nemoteno proizvodnjo ali dober vtis, na primer v storitvenih podjetjih. Delo vam olajšajo primerni koši za smeti v različnih velikostih in barvah. Vse koše iz naše ponudbe je mogoče uporabljati tako v prostorih kot tudi na prostem, narejeni so iz kakovostnih robustnih materialov in imajo prostornino med 70 in 1100 litri.

Veliki smetnjaki iz umetne mase
Modeli iz umetne mase z veliko prostornino po DIN EN 840 so še posebej primerni za tista mesta v podjetju, kjer nastajajo večje količine odpadkov, poleg tega pa seveda za osrednje odstranjevanje odpadkov. V teh smetnjakih lahko zberete veliko količino odpadkov ter jo nato tudi enostavno in ergonomsko transportirate: veliki smetnjaki imajo štiri kolesa z zavoro na posameznem kolesu in majhno lastno težo.

Koši za surovine
Manjše različice iz nerjavnega jekla imajo držalo za vreče za odpadke in zaklepanje. Ti koši za odpadke so primerni predvsem za zbiranje surovin na higienskih območjih, v vlažnih prostorih in laboratoriju. Za varnost poskrbi samozapiralna loputa za vnos, ki zadržuje ogenj in vonjave.