080 1037        office@kaiserkraft.si
  Tiskanje strani

 

Dostava do kupca

Dostava do kupca pomeni, da ne plačate niti centa več, kot je navedeno v katalogu ali spletni trgovini. V ceno so vključeni transport,embalaža in zavarovanje transporta.
 

 

Brez najnižje vrednosti naročila

Naročite samo toliko, kolikor potrebujete. Ne zaračunavamo doplačila za manjša naročila niti nimamo najnižje vrednosti naročila.
 

 

Kratek čas dobave

Brž ko naročite izdelke, jih že dostavimo – praviloma v treh do petih delovnih dneh. Tudi tu pa izjeme potrjujejo pravilo, zato bodite pozorni na natančne oznake v katalogu in spletni trgovini. Barvni kvadratki označujejo trenutno razpoložljivost izbranega izdelka. Tako boste takoj videli, kako hitro lahko dostavimo želeni izdelek, in lahko bolje načrtovali nakupe.

 

Barve in njihov pomen:

 

Dobava 1 teden

 

Dobava 1-2 tedna

 

Dobava 2-3 tedne

 

Dobava 3-4 tedne

 

Dobavni rok daljši od 4 tednov

 

Terminska dobava

Potrebujete visoki regal v petek? Ni problema. Ali je mogoče, da serija pisarniškega pohištva prispe že v sredo? Se razume! Zabojnik za material mora biti na gradbišču v ponedeljek. Zakaj pa ne! In umetne rože v vašem bivalnem prostoru po možnosti že v torek? Za vse bomo poskrbeli.

 

Naročeno blago vedno prejmete točno in v okviru dogovorjenega termina. Pokličite nas in dogovorili se bomo za termin dostave.

 

 

| Nazaj na stran s pregledom

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov