080 1037        office@kaiserkraft.si
  Tiskanje strani

Projekti in reference

Pri KAISER+KRAFT dobijo stranke vse za svoje podjetje. Naloga našega prodajnega oddelka pa ni samo prodaja izdelkov, ampak obsega tudi načrtovanje in svetovanje. Na naslednjih straneh predstavljamo nekatere izmed že zaključenih projektov našega podjetja v Evropi, ki podrobneje razložijo obseg in način dela pri nadzoru neke projektne naloge.

Mercedes-Benz, Esipovo, Solnečnogorsk

 

Nova tovarna v Rusiji, 40 kilometrov severozahodno od Moskve, površina 85 hektarjev: pozdravljeni pri Mercedes-Benz Manufacturing.


K projektu Mercedes-Benz

ZOTT, Mertingen, Bavarska

 

Črni prehodi, higienske pregrade in prisilni prehodi? Dobrodošli v svetu živilske industrije, kjer vladajo strogi higienski predpisi in so premišljeni prostorski koncepti na prvem mestu. Za nov proizvodni obrat industrijske mlekarne Zott je KAISER+KRAFT med drugim prevzel opremo skupnih prostorov. 


O projektu Zott

RWE Innogy, Helgoland, Schleswig-Holstein

 

Pri podjetju KAISER+KRAFT Nemčija nimamo vsak dan takšnih projektov: več sto zabojnikov in zabojev za zlaganje, zraven pa še regali po naročilu za posebno skladiščno opremo. Še bolj nenavaden pa je kraj: otok na odprtem morju – Helgoland.


Več o tem projektu

 

VISHAY ELECTRONIC, SELB, BAYERN

 

Podjetje Vishay Electronic je svoj svetovni logistični center za elektronske dele organiziralo na eni lokaciji, v mestecu Selb v Nemčiji. Pri načrtovanju notranje opreme se je povsem zaneslo na svetovalce in izdelke KAISER+KRAFT Nemčija. Za novogradnjo z 2150 kvadratnimi metri uporabne površine smo pripravili ustrezno notranjo opremo.


Več o tem projektu

 

 

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, Lennestadt, Sauerland

 

Podjetje Egon Grosshaus GmbH & Co. KG je za oddelek za zagotavljanje kakovosti in preizkusni laboratorij eno halo spremenilo v pisarniške površine – brez preoblikovanja osnovne strukture zgradbe.

Načrtovanje in izvedbo je prevzelo podjetje KAISER+KRAFT Nemčija.


K projektu GROSSHAUS.

 

 

HÜHNERHAUSmobil, Bielefeld, Severno Porenje-Vestfalija

 

Ralf Müller poskrbi za mobilno domovanje perutnine, mi pa zagotovimo podvozje. Podjetje že od leta 2013 sodeluje s podjetjem KAISER+KRAFT Nemčija. Z našim podvozjem je bilo tako opremljenih že več kot 100 kokošnjakov.


Več o tem projektu

CWS-boco, Wiesbaden, Hessen

 

Nova lokacija, nove pisarne: jeseni 2014 je ponudnik storitev s področja tekstila CWS-boco v mestu Wiesbaden-Nordenstadt zasedel nove prostore. Odtlej se prodajna služba na skupaj 1800 m² veseli sodobno in ergonomsko zasnovanih delovnih mest ter skupnih prostorov – usklajeno, načrtovano in zasnovano s pomočjo podjetja KAISER+KRAFT Nemčija.


Več o tem projektu

Kontakt

Če tudi vi načrtujete poseben projekt, nas prosim pokličite ali pošljite povpraševanje po elektronski pošti.
Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in vam nudili kompetentno podporo.

Stik za svetovanje, načrtovanje in analize:

Tel. 080 1032
E-Mail: office@kaiserkraft.si

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov