080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Dolžina zapornice
Svetla zaporna širina
Širina
Višina
 

Zapornice, cestne zapore

Zapornice zagotavljajo boljšo preglednost znotraj podjetja ali na javnih površinah. Ti nedvoumni optični signali za poti in večje površine ščitijo pred nesrečami in nepooblaščenim dostopom oziroma zaposlene opozarjajo na prekrite nevarnosti ter označujejo nevarna območja.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 16
| | |
Mannus - Cestna zapora s protiutežjo
s protiutežjo in fiksnim opornim stebričem
Neto
od 1.605,-
Mannus - Cestna zapora s protiutežjo
s protiutežjo in vzmeteno nihajno oporo
Neto
od 1.600,-
Cestna zapora s plinsko vzmetjo
fiksen oporni stebrič
Neto
od 1.230,-
Vrtljiva cestna zapora
svetla širina 1,5 m
Neto
od 519,-
Neto
od 1.050,-
Električna zapornica
vgrajena sončna celica, daljinsko upravljanje
Neto
od 1.455,-
Vrtljiva cestna zapora
svetla širina 1 m
Neto
od 498,-
Vrtljiva cestna zapora
svetla širina 2 m
Neto
od 592,-
Vrtljiva cestna zapora
svetla širina 2,5 m
Neto
od 673,-
Vrtljiva cestna zapora
svetla širina 3 m
Neto
od 767,-
Neto
85,50
Mannus - Ročna zapornica
fiksen oporni stebrič
Neto
od 1.270,-
Mannus - Ročna zapornica
vzmetena nihajna opora
Neto
od 1.325,-
Neto
od 1.055,-
Mannus - Cestna zapora s protiutežjo
s plinsko vzmetjo in fiksnim opornim stebričem
Neto
od 1.330,-
Mannus - Cestna zapora s protiutežjo
s plinsko vzmetjo in vzmeteno nihajno oporo
Neto
od 1.375,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 16
Zapornice in cestne zapore za nadzor prometa
Zapornice in cestne zapore poskrbijo za pregledne delovne poti in preprečijo dostop nepooblaščenim osebam. Zapornica je dobro opazna in povsem zapre prehod. Sistemi zapornic so zato namenjeni zapori parkirišč in dovozov pri vhodih. Zapornica kot blokada dovoza določa, kdo ima dostop na zemljišče podjetja. Dobro opazna zapornica na zemljišču podjetja na primer opozarja na prednost internega železniškega prometa. Odsevne table in zapore z opozorilnimi lučmi poskrbijo, da so vozne poti dobro opazne tudi ponoči. Z ustrezno nameščenimi zaporami in oznakami, kakršna je na primer električna zapornica, lahko zavarujete dovoze in izvoze gospodarskih in osebnih vozil. Javna parkirna mesta so s profesionalnimi oznakami veliko bolje označena, zasebna parkirišča pa ločite s cestno zaporo, da na njih ne parkirajo drugi. Z ustreznimi tablami poskrbite za prost dostop v sili na pomembnih dovozih, na primer za gasilce. Na poti za pešce lahko namestite majhne cestne zapore, ki kolesarje prisilijo, da stopijo s kolesa. Cestna zapora je običajno vrtljiva, tako da v izjemnih primerih tudi vozilo lahko uporabi pešpot. Sodobne zapornice iz kakovostnih materialov se torej uporabljajo povsod, kjer je treba jasno in opazno urediti dovoz in možnost prehoda.

Zapornice – smer je jasna
Kategorija zapornic in cestnih zapor pri podjetju KAISER+KRAFT omogoča opazno označevanje poti in prostorov v okviru proizvodnje ali na javnih mestih. Jasni signali, ki jih dajejo dobro nameščene oznake in table, preprečujejo nesporazume in poskrbijo za pregledne dovoze. KAISER+KRAFT vam ponuja profesionalne zapore, na primer za nevarna mesta, ki jih hitro postavite in spet razstavite. Trdne zapornice z zaklepanjem (tudi s poljubnimi merami) in protiutežjo ali plinskimi vzmetmi uravnavajo dovoz in izvoz iz garaže ali na zemljišče. Tako lahko na primer višinska zapora prepreči dovoz večjim tovornjakom. Ponudbo podjetja KAISER+KRAFT dopolnjujejo table, odporne proti vremenskim vplivom, ki poskrbijo za načrtno zaporo ali omejevanje dovozov. Zapornice in cestne zapore omogočijo obiskovalcem dobro preglednost na vašem zemljišču in preprečijo dostop nepovabljenim vozilom. Izberite ustrezno zapornico za svoje podjetje in poskrbite za urejen dostop na svoje zemljišče.
Primerjava izdelkov