080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Znamka
 

Vozički za zbiralnike odpadkov

Zbirate odpadke v velikih pisarnah ali na obsežnih zunanjih površinah? Brez naših vozičkov za zbiranje odpadkov, zbiralnikov smeti na kolesih in čistilnih vozičkov je to skorajda nepredstavljivo. Hitrejši, bolj prilagodljivi, bolj ergonomski, udobnejši … praktični zbiralniki za smeti nudijo številne prednosti pri zbiranju in odstranjevanju odpadkov in smeti. Prepričajte se sami!
Najdenih je bilo toliko artiklov: 1
| | |
Najdenih je bilo toliko artiklov: 1
Za preprosto čiščenje.
Vozički za zbiranje odpadkov v tej kategoriji se ponašajo z opazno prednostjo: hitro napredovanje pri delu brez prenašanja težkih vreč. Velike vreče za odpadke lahko v nekaj sekundah namestite na pritrdilni obroč. Skupaj s prijemalnimi kleščami in nabodali za zbiranje bo delo veliko hitrejše in bolj ergonomsko. Sklanjanje ni več potrebno, kar je zelo dobro, saj bi bili brez marljivih pobiralcev smeti javni prostori, parki in prireditveni prostori zelo hitro videti neurejeni, umazani in neprivlačni. Z vozičkom za zbiranje odpadkov pa je to delo mnogo bolj sproščeno.

Voziček za zbiranje odpadkov – da bo delo gladko teklo.
Naši vozički za zbiranje odpadkov so opremljeni s kolesi in kolesci, ki imajo zelo gladek tek. Večinoma gre za kolesa z zračnico, saj omogočajo dobro pomikanje predvsem na prostem in blažijo sunke pri neravnih tleh. Tako voziček za odpadke kot tudi večji zbiralni vozički imajo razmeroma nizko lastno težo, zato niso pretežki niti, ko je vreča za odpadke polna. Vozički za zbiranje odpadkov so nepogrešljivi pri čiščenju cest in odstranjevanju odpadkov, saj zaposlenim olajšajo delo in pospešijo čiščenje. Palec gor!
Primerjava izdelkov