080 1037        office@kaiserkraft.si

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Višina
Prostornina
Oprema
Način pritrditve
Lastnost
Barva pepelnika
 

Kombinirani pepelniki

V eni roki kava za na pot, v drugi pa še zadnja cigareta pred začetkom delovnega dne. Da cigareta ne bo pristala na tleh, lonček za kavo pa pod živo mejo, poskrbite s kombiniranim ali varnostnim pepelnikom. Iz naše ponudbe izberite ustrezen koš za smeti s pepelnikom za vhodno območje.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 64
| | |
Svetovanje pri nakupu za kategorijo Kombinirani pepelniki
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 64

Kombinirani pepelniki za dvojno čistočo na prostemKombinacija za popolno čistočo: kombinirani pepelniki KAISER+KRAFT opravljajo dvojno nalogo in imajo enoten videz. Tako pripomorejo k čistim zunanjim površinam in kadilnim kotičkom, pri tem pa ne zasedejo veliko prostora.Prostorsko varčen, robusten in ognjevaren – pepelnik in koš za smeti v enemKombinirani pepelniki KAISER+KRAFT vam prihranijo ločeno postavljanje košev za smeti in pepelnikov, saj so kombinacija obojega. Tako lahko vaši zaposleni na enem mestu odvržejo odpadke in cigaretne ogorke, s čimer prihranite prostor in zmanjšate količino smeti na tleh. Da zdržijo veter in slabo vreme na prostem, imajo naši kombinirani pepelniki različnih velikosti zunanji ovoj iz robustne jeklene pločevine ali nerjavnega jekla. Za nezaščitena mesta pa so idealni koši s strešico. Notranja posoda z ročaji namesto vreč za smeti olajša praznjenje.Če pred vhodna vrata ne želite postavljati smetnjakov, izberite naše kombinirane pepelnike, ki niso samo praktični, temveč tudi lepega videza. Za to poskrbijo kakovostni materiali, privlačne barve ter eleganten dizajn. Zaprti pepelniki z majhnimi odprtinami v pokrovu poleg tega ohranjajo čist zrak.
Kombinirani pepelniki s samodejnim gašenjem za preprečevanje požarovVčasih se vseeno zgodi, da žareč ogorek pade v napačno odprtino. Zato so kombinirani pepelniki KAISER+KRAFT tudi ognjevarni. Posode s samodejnim gašenjem nastanek plamenov zatrejo že v kali.

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov