080 1037        office@kaiserkraft.si

Posode za odpadke

Vedra za odpadke za podjetje: ti izdelki so pomembnejši, kot se morda zdi na prvi pogled, saj med skobljanjem vedno nastajajo ostružki. Ampak nič zato. Pri nas boste vedno našli primerno vedro za vsakršne odpadke.
Naše kategorije izdelkov
Kombinirani pepelniki
V eni roki kava za na pot, v drugi pa še zadnja cigareta pred začetkom delovnega ...
Pepelniki
Ali pred vašimi vhodnimi vrati ležijo ogorki? Ni treba, da je tako: kadilcem ...
Prijemalne klešče, prijemala za odpadke
S prijemalnimi kleščami in prijemali za odpadke so odpadkom štete ure. Uporaba ...
Smetnjaki
Ta stvar je pa samo še za v smeti! Vendar je ne smete odvreči kamor koli, ampak ...
Vozički za zbiralnike odpadkov
Zbirate odpadke v velikih pisarnah ali na obsežnih zunanjih površinah? Brez ...
Vreče za odpadke
Odpadek pristane v vreči in že nimate več opravka z njim: papir, ostanki, ...
Zbiralniki odpadkov
Naši koši za smeti in zbiralniki odpadkov zmorejo marsikaj. Za najrazličnejše ...
Zbiralniki surovin
Tudi odpadki so lahko dragoceni, če jih pravilno ločujemo in zbiramo surovine. Z ...

Koši za odpadke – vse za enostavno odstranjevanje smetiZagotovo je nekje na svetu kdo, ki poskuša izumiti napravo, s katero bi smeti v trenutku izpuhtele v nič, se spremenile v čisti zrak ali rodovitno prst. Verjetno pa bo preteklo še kar nekaj vode, dokler se takšna naprava ne bo serijsko izdelovala. Vse dotlej se boste morali v svojem obratu ukvarjati tudi s smetmi. Le tako boste naredili dober prvi vtis s čisto okolico in podjetjem ter poskrbeli tudi za odlično ekološko bilanco.


V naši ponudbi zato najdete ustrezne koše za odpadke, vreče za smeti in smetnjake. Smeti je namreč treba odstraniti na tak ali drugačen način.Z ustreznimi koši za odpadke si ne boste belili las zaradi smeti!Cigaretni ogorki na tleh pred vhodnimi vrati ali prepolni koši za smeti v čajni kuhinji res niso lep pogled. Poskrbite za čisto vest in urejenost – in sicer dolgoročno, s pomočjo enega samega železnega pravila za spretno upravljanje z odpadki:


kjer se nabirajo smeti, ki ne spadajo na tisto mesto, manjka ustrezen koš. Izbira pa ni tako enostavna, kot se nemara zdi na prvi pogled!


Izberete lahko vremensko obstojni pepelnik za postavitev pred vhodna vrata ali v kadilni kotiček. Za čajno kuhinjo je primeren zbiralnik surovin, za stopnišča pa koš za smeti. Tudi zaloga ustreznih vreč za smeti ne more biti nikoli prevelika. Če imate pri nakupu vreč še kakšna vprašanja, si oglejte naše nasvete za pomoč pri izbiri pravilnih vreč za odpadke.Misija: brezhibna čistoča!Nasvet: v razlagi pojmov o pepelnikih in zbiralnikih odpadkov smo pripravili kratek pregled, kako med našimi izdelki izberete tiste, ki so najustreznejši za vaše podjetje in količino smeti.


Vsekakor pa tudi v podjetju KAISER+KRAFT nestrpno pričakujemo izum čudežne naprave za odstranjevanje odpadkov. Dotlej pa bomo morali sami poskrbeti za čistočo. Ustrezne izdelke za to misijo imamo vedno v ponudbi. Boste sodelovali z nami?

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov