080 1037  

Smetnjaki za profesionalno odstranjevanje odpadkov
Za vse vrste odpadkov obstajajo ustrezni smetnjaki: da boste smeti, surovine in druge odpadke lahko odstranili čim bolj higienično, čisto in brez neprijetnih vonjav, so na voljo različni sistemi, ki olajšajo razvrščanje in shranjevanje odpadkov. KAISER+KRAFT ponuja široko paleto izdelkov, ki zajema vse – od profesionalnih sistemov za ločevanje surovin do enostavnih pepelnikov. Zbiralnik odpadkov na primer omogoča, da tudi večje količine smeti udobno prestavite v smetnjak. Vreče za odpadke, ki se ne trgajo, poskrbijo za učinkovito shranjevanje in čistost koša za smeti. Koši za odpadke, primerni za uporabo zunaj in v pisarnah, so lahko čisto majhni ali pa imajo prostornino več kot 100 l. Pri zbiranju smeti si lahko pomagate z različnimi prijemali in pripomočki za pobiranje odpadkov, izdelanimi iz nerjavnega jekla ali umetne mase. Posebni koši in papirnate vreče pa so namenjeni organskim odpadkom. S premišljenim ločevanjem surovin lahko različne odpadke oddate v reciklažo. Za to so na voljo smetnjaki, ki imajo vgrajene ločevalnike odpadkov.

Koši za smeti, smetnjaki in zbiralniki odpadkov s pepelnikom
Pepelniki iz aluminija ali nerjavnega jekla poskrbijo za čistočo v prostorih za kajenje. Kombinirani pepelniki omogočijo shranjevanje smeti, ki pri tem nastanejo. Stoječi in stenski pepelniki imajo na voljo tudi zaščito pred dežjem. Z varnostnimi pepelniki, ki gasijo plamene, pa poskrbite za zaščito pred požari. Tako smetnjaki naše vodilne znamke EUROKRAFT kot tudi sistemi za zbiranje odpadkov drugih proizvajalcev izpolnjujejo visoke zahteve, ki veljajo pri uporabi v industrijskem okolju. V naši spletni trgovini pa ne boste našli samo izredno praktičnih smetnjakov, ampak tudi dizajnerske posode za odpadke v privlačnih barvah. Pomični vsebniki za surovine in smetnjaki na kolesih omogočajo enostavno prestavljanje odpadkov, ne da bi vam bilo treba nositi posamezne vreče z enega mesta na drugega. V spletni trgovini KAISER+KRAFT lahko preprosto izberete sistem za zbiranje odpadkov v izvedbi in kombinaciji, ki sta najbolj primerni za vaše podjetje. Zgolj z enim naročilom lahko poskrbite za odstranjevanje odpadkov tako v pisarnah direktorja kot tudi v proizvodnji.

Posode za odpadke

Vedra za odpadke za podjetje: ti izdelki so pomembnejši, kot se morda zdi na prvi pogled, saj med skobljanjem vedno nastajajo ostružki. Ampak nič zato. Pri nas boste vedno našli primerno vedro za vsakršne odpadke.
Naše kategorije izdelkov
Kombinirani pepelniki
V eni roki kava za na pot, v drugi pa še zadnja cigareta pred začetkom delovnega ...
Pepelniki
Ali pred vašimi vhodnimi vrati ležijo ogorki? Tako pa to ne gre. Ponudite ...
Prijemala za odpadke, pripomočki za pobiranje
S prijemalnimi kleščami in zbiralnimi napravami so odpadkom štete ure. Uporaba ...
Smetnjaki
Brž v smeti s tem. Vendar ne v kateri koli smetnjak. Tukaj boste našli velike ...
Vozički za zbiralnike odpadkov
Zbirate odpadke v velikih pisarnah ali na obsežnih zunanjih površinah? Brez ...
Vreče za odpadke
Odpadek pristane v vreči in že nimate več opravka z njim: papir, ostanki, ...
Zbiralniki odpadkov
Je vse v vedru? Dobro. Naši zbiralniki surovin so primerni za marsikaj. Za ...
Zbiralniki surovin
Tudi odpadki so lahko dragoceni, če jih pravilno ločujete in zbirate surovine. Z ...
Primerjava izdelkov