080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Uporaba
 

Letve z vtičnicami

Ko prispejo v pisarno ali proizvodnjo novi delovni pripomočki, jih začnemo iskati: letve z vtičnicami namreč! Še dobro, da vam pri nas ni treba iskati dalje: nudimo vam letve z vtičnicami za računalnik, svetilke, ventilatorje, naprave za plastificiranje in vso opremo, ki mora biti priključena v omrežje.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 4
| | |
Letev s 6 vtičnicami
VxŠxG 65 x 400 x 45 mm
Neto
114,70
Letev z vtičnicami
6-delna, aluminijasto ohišje
Neto
od 133,40
Novo
Dvojna vtičnica
za letev za napeljavo
Neto
49,90
Novo
Neto
118,10
Najdenih je bilo toliko artiklov: 4
Letve z vtičnicami – elektrika za vse naprave
V naši spletni trgovini dobite tudi letve z vtičnicami, ki olajšajo delo v pisarni. Letve z več vtičnicami so neizogibne, saj ponujajo zaposlenim dovolj možnosti priklopa svojih delovnih naprav. Letve, ki jih je mogoče izklopiti, poskrbijo za varčevanje z energijo. Uporaba razdelilnih letev s stikalom omogoča odklop vseh naprav iz električnega omrežja z enim samim pritiskom na stikalo, zato ni treba pri vsaki posamezni napravi izvleči vtiča iz vtičnice. Previdni pa moramo biti pri tako imenovanih kaskadnih vezavah, zaporednem priklopu več letev z vtičnicami. Vedno je treba namreč nujno upoštevati zgornje meje zmogljivosti varovalk in stenskih vtičnic.

Profesionalni pripomočki za IT-opremo
Previsoka napetost predstavlja eno največjih tveganj pri dragocenih električnih napravah. Kompleksne naprave, kakršna je IT-oprema, se z veliko občutljivostjo odzovejo na nihanja napetosti. En sam udarec strele v električno omrežje lahko nepopravljivo poškoduje strojno opremo. To enostavno preprečimo z uporabo razdelilnih letev z zaščito pred prenapetostjo – nevihta naj potem kar pride. Premišljene možnosti pritrditve letev z vtičnicami iz naše spletne trgovine omogočijo praktično in prilagodljivo montažo ter uporabo na višini, ki jo zlahka dosežete.
Primerjava izdelkov