Znamka
Tip izdelka
Barva

Po višini nastavljive pisalne mize

Pisalne mize z nastavitvijo višine za stoječe delo vam nudijo prav to, česar mnogi ljudje običajno ne marajo. Nenehno vstajanje in usedanje. Čeprav gre to marsikomu na živce, pa je v našem primeru zdravo: odkrijte številne prednosti dela, pri katerem lahko izmenično sedite in stojite. Več informacij o prednostih pisalnih miz z električno nastavitvijo višine in o modelih UPLINER najdete tukaj.

V kategoriji Po višini nastavljive pisalne mize boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: mauser, Topstar, BISLEY, EUROKRAFTpro.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 59
Pogled:

Po višini nastavljive pisalne mize razgibajo vaš vsakdanji delovnik!Kdor želi med delom poskrbeti za zdravje, si bo priskrbel pisalno mizo za stoječe delo. Zdravniki na področju medicine dela priporočajo, da tekom delovnega dne v pisarni večkrat zamenjamo sedeči in stoječi položaj. Na ta način ohranimo dober krvni pretok in preprečimo tipične težave, ki so posledica dolgotrajnega sedenja. Tisti, med delom skrbijo za zdravje, izberejo po višini nastavljive pisalne mize. Zaradi njih je namreč ergonomija povsem preprosta.Katere prednosti za zdravje nudijo po višini nastavljive pisalne mize?Pisalna miza z električno nastavitvijo višine UPLINER 2.0 odlično ponazarja, kako je mogoče spremeniti ergonomijo v sodobnem podjetju:  • Posamezne višine se odlično prilagajajo zaposlenemu na delovnem mestu – skupaj s prav tako nastavljivimi pisarniškimi stoli.

  • Spominska funkcija si zapomni posamezno optimalno nastavitev za sedenje in stojo ter tako poenostavi tudi prilagajanje, kadar si več zaposlenih deli prostor za eno pisalno mizo.

  • Zaradi možnosti nastavitve s pritiskom gumba traja nastavitev le nekaj sekund in zanjo ni potrebne nobene moči.


Ker lahko s serijo UPLINER tako enostavno optimizirate delovno mesto, bodo vaši zaposleni to mizo za stoječe in sedeče delo tudi večkrat uporabili. In to ima spet odlične prednosti za zdravje:  • Če sta miza in stol optimalno poravnana, je hrbtenica razbremenjena, saj tvorijo noge in roke pod kotom 90 stopinj idealen položaj za sedenje.

  • Enostavna sprememba položaja spodbudi prekrvavitev in tako okrepi krvni obtok.

  • Če sestavljate e-poštna sporočila in predstavitve stoje, se lahko osredotočite na bistvene zadeve in omogočite telesu, da se giba samo od sebe.


Ergonomija, ki jo zagotavljajo po višini nastavljive pisalne mize podjetja KAISER+KRAFT – to se izplača!Če se boste z našo ponudbo izdelkov UPLINER 2.0 in drugimi izdelki za opremo delovnega mesta odločili za spodbujanje ergonomije, se vam bo to na srednji in dolgi rok izplačalo: bolniške odsotnosti se skrajšajo, koncentracija naraste, delovni procesi se optimizirajo in menjava zaposlenih ni več nobena težava. Ali na kratko: podjetje, ki prisega na ergonomijo, je uspešnejše – za vse udeležene.Oglejte si torej podrobneje naše nasvete za ergonomsko oblikovane izdelke, naročite ustrezne izdelke in se v primeru vprašanj kadar koli posvetujte z nami.