Pisarniške omare

En kup tukaj, drug kup tam. Levo gora dokumentov, desno gora listin … kdor v tem neredu išče pomembne informacije, se zaveda, da lahko to traja. Vendar kar brez skrbi: z našimi omarami za dokumentacijo si boste urejenost v pisarni zdaj predstavljali drugače. Obračuni, pogodbe, računi … vse je na svojem mestu. Tako ohranite pregled!

V kategoriji Pisarniške omare boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: mauser, C+P, EUROKRAFTpro, BISLEY, Wolf, EUROKRAFTbasic.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
  • Netrajnostno (283)
  • Trajnostno (75)
Najbolj prodajano
Število izdelkov: 358

Omare za dokumentacijo: uredite svojo goro papirja!Kdor misli, da se zdaj ureja že vse digitalno, si mora ogledati eno od tipičnih pisarn. Pomembni dokumenti, korespondenca in podobno so še vedno v papirni obliki. Da iz tega ne bi nastal nepregleden nered, so pri podjetju KAISER+KRAFT na voljo funkcionalne, varne in elegantne omare za dokumentacijo. Ampak kateri model sodi v katero okolje? To izveste v nadaljevanju.Kako izberemo ustrezno omaro za dokumentacijo?Pisarniško pohištvo ni namenjeno le vzpostavljanju reda, ampak naj bi v skrajni sili rešilo podjetje pred nenadomestljivo izgubo podatkov. Ognjevarne omare za fascikle iz naše ponudbe so pravi prostor za shranjevanje najpomembnejših dokumentov in podatkovnih nosilcev. Po potrebi lahko dodatno kupite ustrezne ključavnice in ključe.Poleg tega imamo na zalogi številne omare za različna delovna okolja. Za upravni trakt in reprezentativne pisarne so naše serije pisarniškega pohištva z različnimi možnostmi shranjevanja za dokumente elegantna rešitev.V pisarni delovodje ali delovnem kotičku, delavnici ali prostorih, kot je laboratorij ali čisti prostor, mora biti vse bolj robustno in higienično. V ta namen lahko pri nas kupite omare za dokumentacijo iz jekla v različnih debelinah, izvedbah in varnostnih razredih.Omare za dokumentacijo za vsak prostor pri podjetju KAISER+KRAFTAli ste že kdaj razmišljali, kakšen vpliv imajo omare za fascikle? Pri opremljanju pisarne igra velikost prostora pomembno vlogo, predvsem s stališča zdravja zaposlenih.Tehnični standardi predpisujejo, da mora biti v pisarni dovolj prostega prostora za delo in zaposlenega. Ta se pogosto skrči na račun omar s klasičnimi krilnimi vrati. To se vam z drsnimi vrati ali omarami z rolojem ne more zgoditi, zato lahko z njimi opremite tudi manjše prostore.Seveda boste v naši obsežni ponudbi našli tudi vse druge izdelke za pisarniško opremo in pisarniške pripomočke. Od urejevalnih sistemov, pisarniškega materiala, ki sodi k omaram za dokumentacijo, do uničevalnikov dokumentov – pri podjetju KAISER+KRAFT boste našli vse potrebno za ureditev poplave papirjev. Če imate na to temo še kakšno vprašanje, se lahko kadarkoli obrnete na našo službo za pomoč strankam.