080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Artikel
Barva
Globina
Izvedba okvirja za obešalne mape
Material
Serija
Širina
Število predalov za obešalne mape
Višina
 

Omare z obešalnimi deli za mape

Odprimo! Zaprimo! Odprimo! Zaprimo! Odprimo … V pogosto uporabljenih delovnih sobah nenehno uporabljamo omare za obešalne mape. Torej vam priporočamo najtrdnejše in najtrpežnejše omare za vaše obešalne mape. Zaupajte našim visoko zanesljivim omaram za zaščito map.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 37
| | |
Neto
1.075,-
mauser - Omara z obešalnimi deli za mape, ročaji
4 predali, standarden uvlek, 2 vrsti
Neto
832,-
Neto
1.020,-
Neto
od 255,-
Neto
od 525,-
Novo
Cena na zahtevo
Novo
Cena na zahtevo
Novo
Cena na zahtevo
TINO Omara z obešalnimi deli za mape
z 2 predaloma, VxŠxG 820 x 1000 x 420 mm
Neto
751,-
office akktiv - STATUS Omara z obešalnimi deli za mape
2 predala, 2 vrsti, VxŠxG 820 x 1000 x 420 mm
Neto
795,-
Neto
770,-
mauser - Omara z obešalnimi deli za mape, ročaji
4 predali, standarden uvlek, 1 vrsta
Neto
595,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 37
Predalniki za obešalne mape – red mora biti
Predalniki za obešalne mape so namenjeni shranjevanju obešalnih map in predstavljajo pomemben element urejene pisarniške opreme. Prednost teh posebnih pisarniških predalnikov je na dlani. Na obešalna vodila lahko obesite veliko število obešalnih map, kjer so urejeno in prostorsko varčno shranjene ter vedno takoj dostopne. S pomočjo dodatnih ključavnic poskrbite tudi za varen arhiv. Predalniki za obešalne mape omogočajo torej odlično preglednost ter enostavno in udobno uporabo. Pregledna razvrstitev prihrani veliko časa, saj nadležno iskanje dokumentov ni potrebno. V predalnike za obešalne mape prečno obesite mape standardne velikosti DIN A4. Glede na velikost predalnika lahko v posamezen predal shranite različno število map. Na voljo so tako predalniki različnih velikosti kot tudi taki, ki imajo predale za obešanje več vzporednih vrst map.

Predalniki za obešalne mape – različne izvedbe
V naši spletni trgovini najdete predalnike za obešalne mape v številnih velikostih in merah ter z različno opremo. Veliki izbira izdelkov v spletni trgovini omogoča individualno opremljanje pisarniških prostorov. Visoka kakovost in dobra obdelava poskrbita za dolgotrajno uporabo omar. Robustna jeklena pločevina je praškasto ali kakovostno žgano lakirana. Zato so ti predalniki za obešalne mape primerni za zelo dolgo uporabo in se ne obrabijo tako hitro. Uporaba je zelo enostavna, saj imajo predali polni izvlek, deloma pa tudi vodila s krogličnimi ležaji. Nekateri predalniki imajo vgrajeno blokado izvleka, ki onemogoča samodejno odpiranje več predalov hkrati. To izboljša stabilnost predalnikov, saj se zato ne morejo prevrniti. Če želite predalnike za obešalne mape zaščititi še pred nepooblaščenim dostopom, lahko na predale namestite centralno zaklepanje s cilindričnimi ključavnicami. Zaradi velike izbire barv boste zlahka našli predalnik, ki se bo ujemal z obstoječim oblikovanjem vaših prostorov in se odlično vključil v celotno podobo. V naši spletni trgovini seveda dobite tudi pisarniške omare, ki se ujemajo z videzom vašega podjetja. V zavihku Dodatna oprema najdete ustrezne dodatke, v zavihku Kombinacije pa pripadajoče izdelke. Z veseljem pa vam ponujamo tudi alternative.
Primerjava izdelkov