080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Čistilna zmogljivost
Velikost prostora
Zmogljivost vlaženja
 

Čistilniki zraka, pralniki zraka

Nihče ne želi imeti smoga v pisarni, zato preprečite suh, postan zrak! S čistilnikom zraka odpravite tveganje za zdravje in odstranite celo neprijetne vonjave.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 12
| | |
IDEAL - Čistilnik zraka AP15
za prostore z velikostjo do 15 m²
Neto
346,-
IDEAL - Čistilnik zraka A45
za prostore z velikostjo do 45 m²
Neto
503,-
Ugodno
IDEAL - Čistilnik zraka AP30
za prostore z velikostjo do 30 m²
Neto
€ 406,-
369,-
IDEAL - Vodni čistilnik zraka AW40
za prostore z velikostjo do 40 m²
Neto
479,-
Ugodno
IDEAL - AIR COMBI CLEAN ACC55
za prostore z velikostjo do 55 m²
Neto
€ 724,-
649,-
Novo
Čistilnik zraka
zmogljivost čiščenja 3000 m³/h
Neto
5.180,-
Novo
Pomični razvlaževalnik zraka
volumski tok zraka 580 m³/h
Neto
1.730,-
Novo
Pomični razvlaževalnik zraka
volumski tok zraka 1000 m³/h
Neto
2.155,-
Razvlaževalnik zraka
zmogljivost razvlaževanja 40 l/24 h
Neto
2.615,-
Razvlaževalnik zraka
zmogljivost razvlaževanja 80 l/24 h
Neto
3.595,-
Razvlaževalnik zraka
zmogljivost razvlaževanja 100 l/24 h
Neto
3.945,-
Razvlaževalnik zraka
zmogljivost razvlaževanja 120 l/24 h
Neto
4.835,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 12

Globoko zadihajte s čistilniki zraka podjetja KAISER+KRAFTKaj imajo skupnega okoljevarstvenik, ladjar in gozdar? Vsi veliko delajo na svežem zraku. Večina od nas preživi 90 odstotkov življenja v zaprtih prostorih, kjer zrak ni tako zelo čist – razen če uporabljate čistilnike zraka podjetja KAISER+KRAFT. Ti poskrbijo, da lahko vaši zaposleni dihajo, ne da bi ogrozili svoje zdravje ali izgubili koncentracijo.Kakšne so prednosti čistilnikov zraka?Predvsem v prostorih, kjer se zadržuje veliko ljudi, zrak hitro postane slab. Naj gre za izpušne pline in pelod od zunaj, viruse, bakterije ali hlape kemičnih snovi, pogosto polovico dneva vdihujemo zrak, ki vsebuje te delce. Na daljši rok se tako poveča tveganje za resnejša obolenja. Kratkoročno se zaradi slabega zraka počutimo utrujeni, brez moči in brez volje za delo. Alergiki poleg tega trpijo še zaradi draženja, zabuhlih oči in drugih tegob.S čistilniki zraka lahko vaši zaposleni uživajo prednosti svežega zraka tudi v notranjih prostorih. To pomeni:  • Večjo storilnost

  • Manj težav zaradi alergij

  • Zmanjšano tveganje za razvoj bolezni

  • Čiste površine zaradi manj umazanije v zraku


Zakaj so čistilniki zraka boljši od zračenja?Ko želimo zamenjati izrabljeni zrak s svežim, pogosto odpremo okno. Slabost tega je, da čeprav v notranje prostore pride svež zrak, z njim pridejo tudi novi izpušni plini, pelod in druge škodljive snovi.Čistilniki zraka pa nasprotno zraka ne zamenjajo, ampak ga očistijo z različnimi filtrirnimi sistemi. Pogosto so opremljeni s predfiltrom za večje delce umazanije, filtrom HEPA za manjše delce in filtrom z aktivnim ogljem za neprijetne vonjave. Zrak posesajo prek ventilatorja in delujejo z vodnim filtrom. Prednost tega je, da opravljajo še funkcijo vlažilnika zraka in preprečujejo suh zrak v kurilni sezoni. Vsekakor so čistilniki zraka učinkovitejši pri filtriranju majhnih delcev in primernejši za alergike.Kako najdete pravega?Pri podjetju KAISER+KRAFT lahko izbirate med čistilniki zraka znamke IDEAL z različnimi filtrirnimi sistemi za majhne pisarne in pisarne z več kot 50 m² površine. Kako hitro naprava očisti zrak v prostoru, pokaže vrednost CADR (Clean Air Delivery Rate). Enostavno čiščenje in vzdrževanje za več udobja.Potem morate biti pozorni le še na glasnost. Tišje kot deluje čistilnik, prijetnejše bo delati v pisarni med njegovim delovanjem.Kaj vam še priporočamoZdravje mora imeti prednost, tako zasebno kot na delovnem mestu. Pri podjetju KAISER+KRAFT boste našli številne izdelke za ergonomsko in sproščeno delo. Poleg tega boste v naši trgovini našli tudi sodobne pisarniške naprave, od uničevalnikov dokumentov do naprav za plastificiranje. Dovolite si dobiti navdih za delovno okolje, v katerem se bodo zaposleni vedno počutili dobro.

Primerjava izdelkov