080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Znamka
Čistilna zmogljivost
Velikost prostora
Zmogljivost vlaženja
 

Čistilniki zraka, pralniki zraka

Nihče ne želi imeti smoga v pisarni, zato preprečite suh, postan zrak! S čistilnikom zraka odpravite tveganje za zdravje in odstranite celo neprijetne vonjave.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 2
| | |
IDEAL - Čistilnik zraka AP30
za prostore z velikostjo do 30 m²
Cena na zahtevo
IDEAL - AIR COMBI CLEAN ACC55
za prostore z velikostjo do 55 m²
Cena na zahtevo
Najdenih je bilo toliko artiklov: 2
Čistilniki zraka poskrbijo za zdravje.
Pri delu v pisarni smo žal pogosto izpostavljeni suhemu zraku. Bolj kot je zrak suh, manj je zdrav: boli nas glava, praska nas po grlu in pečejo oči. Tudi virusi gripe imajo raje suh zrak, saj se tako lažje širijo.
V takem primeru si priskrbite čistilnik zraka. Imenujemo ga tudi vlažilnik zraka, saj izboljša slab zrak. Za primerjavo si oglejmo še druge običajne metode izboljšave zraka: zračenje z odpiranjem oken je smiselno, če le nismo v velikem mestu, kozarec vode na radiatorju pa hitro postane gojišče bakterij. Temu se raje odpovejte in uporabite čistilnik zraka. Vlažilniki zraka so higiensko neoporečni, če jih redno čistimo in vzdržujemo.

Idealen zrak
Naši čistilniki zraka IDEAL so opremljeni z visoko učinkovitimi čistilnimi sistemi: učinkovito odstranijo tako cvetni prah, alergene, bakterije in viruse kot tudi fini prah, hlape in vonjave. Za to poskrbijo filtri za fini prah, za vonjave in ionizator. Profesionalna oprema je odlična investicija, saj omogoča delo v prostoru z idealnim zrakom.
Primerjava izdelkov