Omare za orodje

Če vodja delavnice mrzlično pogleduje na svojo zapestno uro, medtem ko vajenec nervozno išče klešče, pilo ali kladivo, potem je skrajni čas za omaro za orodje. Ta v natrpanem vsakodnevnem delavniku poskrbi za urejenost, zaščito in hiter dostop do vseh potrebnih delovnih pripomočkov. Tako bosta zadovoljna šef in njegova ura.

V kategoriji Omare za orodje boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTpro.

Omare za orodje – sistematizirano shranjevanjeImeti vse potrebno za delo pri roki je eno. Vse potrebno tudi najti, ko to potrebujete, pa spet nekaj drugega. Zahtevate oboje? Potem vam priporočamo omaro za orodje podjetja KAISER+KRAFT.Kakšne prednosti nudijo omare za orodje?Z omarami za orodje boste ustvarili red in poskrbeli, da bo delo potekalo hitreje in prijetneje. Poleg tega naše omare ščitijo orodje in sestavne dele pred umazanijo, vlago in nepooblaščenimi posegi.Katere lastnosti so pomembne za omare za orodje?Omare za orodje morajo zdržati več kot običajni predalniki. Začne se že pri teži. Naše omare za orodje se ponašajo z nosilnostjo ohišja vse do 1,5 tone, kar povsem zadostuje za težke sestavne dele. Poleg tega materiali, kot sta nerjavno jeklo in jeklena pločevina, in pocinkane police zagotavljajo trdnost in dolgotrajno uporabo kljub težkim vsakodnevnim razmeram.Za red v omari so naše omare za orodje opremljene z več predali in/ali policami. Za obešanje orodja so popolna rešitev plošče z luknjami, saj je z njimi orodje takoj pri roki. Z dodatno opremo za predale, kot so nedrseče podloge in razdelilniki, pa boste pregled ohranili celo nad drobnim materialom.Kako najdete popolno delavniško omaro zase?Tako, da si pred nakupom zastavite naslednja vprašanja:  • Katera orodja, sestavne dele ali druge predmete želite shranjevati v omari?

  • Koliko naj znaša nosilnost na polico?

  • Kako velika je lahko omara?

  • Katero notranjo opremo potrebujete?

  • Ali mora omara ponujati možnost zaklepanja?

  • Ali naj omara stoji v delavnici ali katerem drugem prostoru?


Katere posebne vrste omar za orodje obstajajo?Veliko, večje, velika omara. Če želite v omari shranjevati zelo veliko orodje ali dele, so popolna rešitev naše velike omare. Če pa morate v omaro pospraviti številne drobne dele, boste omare prejeli skupaj s kakovostnimi odprtimi skladiščnimi zaboji v različnih barvah. Tako boste imeli vse, kar potrebujete za red v omari.Teoretično lahko v omari za orodje shranite tudi svoj prenosni računalnik. Imamo pa boljši predlog: omare za polnjenje baterijskih naprav bodo potešile lakoto vašega mobilnega telefona, prenosnega računalnika ali tablice, na voljo pa so tudi s predelki z možnostjo zaklepanja. Omaro preprosto priključite na običajno vtičnico – to je vse.Ne nazadnje v naši trgovini najdete tudi omare za čiste prostore, ki izpolnjujejo vse zakonske zahteve glede pohištva v čistih prostorih, pa tudi celotne sisteme omar z delovno ploščo in stenami z luknjami.Med njimi ni vaše želene omare? Obrnite se na nas. Z veseljem bomo poskrbeli tudi za individualne želje. Seveda pa za vas nimamo samo omar za orodje, ampak tudi komplete orodja, delovne mize in pulte za sistemske sestave ter celotno sistemsko opremo.