080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Barva
Globina
Izvedba predalnika
Lastnost
Širina
Število predalov
Višina
 

Omare za kartoteke

Kaj bi bile zdravstvene ordinacije tega sveta brez njih? Predalniki za kartoteke so odlična rešitev, ko govorimo o preglednem in dobro organiziranem shranjevanju na stotine ali celo tisoče kartotek. In ker se predalniki za kartoteke praviloma odpirajo in zapirajo neštetokrat na dan, naši niso le praktični ampak tudi zelo robustni.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 15
| | |
mauser - Kartotečni predalnik, ročaji
4 predali, mehak uvlek, 3 vrste
Neto
1.095,00
mauser - Kartotečni predalnik, ročaji
6 predalov, mehak uvlek, 2 vrsti
Neto
1.145,00
mauser - Kartotečni predalnik, ročaji
6 predalov, standarden uvlek, 2 vrsti
Neto
1.045,00
mauser - Kartotečni predalnik, ročaji
6 predalov, standarden uvlek, 3 vrste
Neto
1.295,00
Neto
1.195,00
Neto
1.295,00
Neto
1.645,00
BISLEY - Kartotečni predalnik
trojna vodila, DIN A5, 6 predalov
Neto
1.145,00
BISLEY - Kartotečni predalnik
dvojna vodila, DIN A5, 6 predalov
Neto
799,00
BISLEY - Kartotečni predalnik
dvojna vodila, DIN A6, 9 predalov
Neto
1.495,00
mauser - Kartotečni predalnik, ročaji
4 predali, standarden uvlek, 3 vrste
Neto
1.095,00
mauser - Kartotečni predalnik, ročaji
6 predalov, mehak uvlek, 3 vrste
Neto
1.425,00
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 15
Predalniki za kartoteke
Različni predalniki za kartoteke, ki ustrezajo vsem zahtevam, so na voljo v spletni trgovini podjetja KAISER+KRAFT, kjer boste našli tudi predalnike blagovne znamke mauser. V zdravniški ordinaciji, odvetniški pisarni ali na uradu je takšna omara idealna za pregledno shranjevanje in dobro razvrščenost kartotek. Pogosto imajo podjetjih opravka z velikim številom predalnikov za kartoteke. V zdravniških ordinacijah je na primer shranjenih na stotine kartotek pacientov, ki so običajno v formatu DIN A5 in shranjene prečno. Seveda je treba te kartoteke shraniti pregledno. V škatli za kartoteke so ti dokumenti razvrščeni pregledno, zato je mogoče vsako datoteko hitro najti. Če morate arhivirati velike količine podatkov, lahko preprosto postavite več škatel za kartoteke drugo poleg druge. Tako ustvarite usklajeno podobo delovnega prostora.

Predalniki za kartoteke za dolgotrajno uporabo in udobno delo
Predalnik za kartoteke se praviloma uporablja pogosto tekom delavnika, zato je pomembno, da je omara izdelana iz trdnega materiala, na katerem sledi uporabe niso hitro vidne. Zato vam v spletni trgovini ponujamo predalnike za kartoteke, ki so izdelani iz robustne jeklene pločevine in žgano lakirani. Predali so v celoti izvlečni, tako da brez težav dosežete tudi datoteke, shranjene povsem zadaj. Zasučna cilindrična ključavnica poskrbi za to, da lahko predalnik za kartoteke zaklenete in tako nepooblaščenim osebam preprečite dostop do podatkov strank. S pomočjo samolepilnih letev za napise lahko označite posamezne predale na predalnikih za kartoteke. Za napise so primerne nalepke, ki skupaj s poenotenimi napisi ustvarijo usklajen videz. Škatle za kartoteke so na voljo z ročaji ali oprijemalnimi letvami, le odločite se, katera različica vam je ljubša. Predalniki so opremljeni z dvema različnima načinoma uvleka. Pri mehkem uvleku se pomakne predal zadnjih nekaj centimetrov samodejno v omaro, pri standardnem uvleku pa je treba kot običajno predal potisniti do konca v korpus. Predalnik za kartoteke je dobavljen popolnoma sestavljen, zato se vam ne bo treba še dodatno truditi s sestavljanjem.
Primerjava izdelkov