080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Globina
Lastnost
Material
Širina
Uporaba
Višina
Vrsta vrat
 

Laboratorijske omare

Ker z običajnimi omarami v laboratorijih ne pridete nikamor, vam nudimo izbor posebnih omar za laboratorije. Naj bodo to omare za kemikalije ali prilagodljive spodnje omarice za stoječa delovna mesta: z našimi omarami za laboratorije ne morete nikoli zgrešiti.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 20
| | |
Neto
699,00
Spodnja omarica s krilnimi vrati
za delovno enoto iz nerjavnega jekla
Neto
899,00
Laboratorijsko korito
mizna plošča / korito polipropilen (PP)
Neto
od 2.550,00
Laboratorijsko korito
mizna plošča / korito nerjavno jeklo
Neto
od 3.190,00
Neto
489,00
Neto
od 569,00
Laboratorijska spodnja omarica, visoka
1 predal, 1 vrata, 1 polica
Neto
579,00
Laboratorijska spodnja omarica, visoka
2 predala, 2 vrat, 2 polici, 1 sredinska stena
Neto
od 769,00
Neto
689,00
Neto
479,00
Neto
od 559,00
Laboratorijska spodnja omarica, nizka
1 predal, 1 vrata, 1 polica
Neto
559,00
Laboratorijska spodnja omarica, nizka
2 predala, 2 vrat, 2 polici, 1 sredinska stena
Neto
od 699,00
Laboratorijski regal
višina 2000 mm
Neto
od 569,00
Laboratorijska omara
višina 2000 mm
Neto
od 629,00
Laboratorijska omara za kemikalije
s priključkom za odvajanje zraka
Neto
od 719,00
Laboratorijska omara z izvlečnimi deli
s priključkom za odvajanje zraka
Neto
od 2.390,00
Laboratorijska omara za kisline in baze
s priključkom za odvajanje zraka
Neto
2.450,00
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 20
Laboratorijske omare za nevarne snovi, kemikalije in laboratorijske pripomočke
V laboratorijih se uporabljajo različne laboratorijske omare, ki zagotavljajo varno shranjevanje in skladiščenje kemikalij in materialov, ki se uporabljajo pri delu. Odvisno od skladiščenega blaga so na voljo omare za nevarne snovi, jeklene omare ali omare za orodje. Laboratorijske omare so največkrat izdelane iz nerjavnega jekla, ker je odporno proti koroziji in ščiti skladiščeno blago pred vlago in vročino. Omare za nevarne snovi so zasnovane posebej za skladiščenje vnetljivih ali jedkih snovi. V skladu s tem so ognjevarne in opremljene z različnimi mehanizmi zaklepanja, ki v primeru požara preprečujejo iztekanje nevarnih snovi. Omare za sode s kemikalijami se skladno s predpisi uporabljajo za skladiščenje nevarnih snovi v sodih. Omare so glede na skladiščene nevarne snovi izdelane iz različnih materialov. Za shranjevanje vodi škodljivih snovi potrebujete med drugim dobro zatesnjeno in pocinkano omaro, medtem ko morate lahko vnetljive materiale skladiščiti v laboratorijskih omarah z ojačenimi profili okvirja. V spletni trgovini boste našli bogato ponudbo laboratorijskih omar različnih velikosti za različne potrebe skladiščenja. Poleg tega boste med našimi izdelki našli tudi druge sorodne artikle, kot je na primer laboratorijsko korito.

Izjemna prostornost kljub majhnosti
V regalih iz nerjavnega jekla je zaradi velikih polic veliko prostora za skladiščenje na majhnem prostoru. Z osnovnim regalom in različnimi priključnimi regali je mogoče laboratorijske omare razširiti skladno z zahtevami. Omare za orodje, ki sodijo med laboratorijske omare, nudijo prostor za velike in majhne pripomočke, ki se uporabljajo v laboratorijih. Omare za orodje s predali zagotavljajo pregledno skladiščenje. Izdelane so iz trdne in trpežne jeklene pločevine, ki dopušča zmanjšano nosilnost predalov. Pomične izvedbe so primerne tudi za velike laboratorije, saj jih je mogoče brez težav prestaviti na različna delovna mesta. V omarah za orodje z različno velikimi predali je prostor za večje pripomočke, ki jih želite shraniti varno in pregledno. Z veliko izbiro laboratorijskih omar podjetja KAISER+KRAFT lahko vsak laboratorij opremite glede na individualne potrebe.
Primerjava izdelkov