Znamka
Višina [mm]
350
350
2140
2140
-
Barva

Garderobne omare, predelki z zaklepanjem

Skupni prostori so sami po sebi prava znanost. Ne verjamete? Potem si oglejte našo ponudbo omaric in predelkov za zaklepanje. Jeklene omare, garderobni sistemi, posamezni predelki z zaklepanjem, omare s predelki z zaklepanjem – presenečeni boste, kaj vse lahko najdete med opremo za skupne prostore.

V kategoriji Garderobne omare, predelki z zaklepanjem boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: CP, Wolf, QUIPO, BISLEY, EUROKRAFTpro, LISTA.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 834
Pogled:
Garderobne omare in predelki z zaklepanjem
Garderobne omare in predelki z zaklepanjem so kosi opreme, brez katerih si telovadnic, kopališč, slačilnic in šol sploh ni več mogoče predstavljati. Športni navdušenci želijo varno in skrbno shraniti svoje dragocene predmete in oblačila, medtem ko se sami potijo v fitnesu ali udarjajo žogico na golfišču. Šolarji in študenti lahko varno zaklenejo svoje jopiče in knjige na šolskem hodniku, medtem ko pridobivajo nova znanja. Zaposleni lahko v garderobnih omarah shranjujejo delovna oblačila in oblačila za prosti čas. Garderobne omare ali takšne omare s predelki z zaklepanjem so nekaj tako vsakdanjega, da jih zaposleni v podjetju in uporabniki v javnih zgradbah smatrajo za samoumevne. Naša ponudba zajema različne izvedbe garderobnih omar in predelkov z zaklepanjem. Ne glede na to, ali želite jekleno omaro, garderobni sistem ali posamezen predelek z zaklepanjem – izbira je velika, elemente pa med seboj lahko kombinirate. Če želite sami kombinirati in združiti garderobno omaro z omarico kocke s ključavnico, bodite pozorni na to, da vedno povežete iste modele. Na tak način lahko ustvarite enotno podobo in združite posamezne garderobne omare prihranite prostor. Pri tem upoštevajte, da morajo biti posamezni kosi enakih dimenzij. V spletni trgovini boste našli tudi zelo ozke in zelo visoke garderobne omare z različnimi funkcijami. Širša ponudba zajema tudi garderobne omare s klopjo, ki jo namestite pred omaro ali pod njo in tako zagotovite še prijetnejše preoblačenje.

Izvedbe garderobnih omar – omara za shranjevanje, primerna za vsak prostor
Garderobne omare iz naše spletne ponudbe odlikujejo najrazličnejše lastnosti in značilnosti, ki pogosto predstavljajo dodatno vrednost za določeno področje. Na splošno so prezračevalne luknje ali prezračevalne reže atributi, ki bi jih dobre garderobne omare morale imeti. Tako zagotovimo, da shranjeni kosi oblačil pozneje nimajo vonja po zatohlem. Noge omare ali podnožje ne smejo poškodovati tal, posamezna garderobna omara pa mora biti enostavna za čiščenje, kar omogočajo notranje police brez obrob. Garderobne omare znamke QUIPO vključujejo vse pomembne lastnosti. Njihove osnovne in priključne elemente je mogoče v okviru enega modela artikla po željah kombinirati. Najpomembnejša lastnost garderobne omare in predelka z zaklepanjem je možnost zaklepanja. V spletni trgovini lahko naročite garderobne omare s cilindrično ključavnico, glavnim ključem ali praktičnim sistemom z glavnim ključem. Pomembno je, da pri naknadnem nakupu in razširitvi izberete enak način zaklepanja. Preostali načini zaklepanja, ki so v ponudbi, zajemajo priprave za ključavnice obešanke ali zaklepanje z varnostnim vrtljivim zapahom, v katerega s prekomernim vrtenjem ni mogoče vdreti. Modeli garderobnih omar vodilne blagovne znamke EUROKRAFT nudijo poleg tega tudi zaklepanje s tritočkovnim zapahom, s katerim lahko zaklenete garderobno omaro tudi na zgornjem in spodnjem delu. Če želite, da bo v slačilnici mirno, in želite hkrati paziti tudi na vrata omare, boste izbrali garderobno omaro z gumijastim odbojnikom. Elektrolitsko pocinkane garderobne omare in garderobne omare iz nerjavnega jekla so še posebej primerne za vlažne prostore. Predelki z zaklepanjem v šolah ali javnih ustanovah, kjer se vrata omar zapirajo silovito, morajo biti izdelani iz trdnega in trpežnega materiala. Omare s predelki z zaklepanjem, ki jih podjetje KAISER+KRAFT priporoča takšnim ustanovam, so izdelane iz robustnega jekla in zaradi izbočenosti tudi zelo trpežne. To je smiselna naložba, ki zagotavlja najvišje standarde kakovosti in dolgotrajno uporabo. V slačilnicah in garderobah, kjer je malo prostora za opremo, predstavljajo prostorsko varčne omare in omare v obliki črke Z odlično alternativo. V tovarni, skladišču, delavnici in pisarni so lahko jeklene omare z različno velikimi predelki namenjene shranjevanju dokumentov, oblačil in orodja. Mrežaste garderobne omare in predelki z zaklepanjem z okencem omogočajo več nadzora nad shranjenimi predmeti, ker je vsebina vsem na očeh.