080 1037        office@kaiserkraft.si
  Tiskanje strani

Prednosti za ključne kupce

S čim pritegnemo ključne kupce? Naša vodila pri trajnostnem razvoju, poteku projektov, elektronski nabavi, logističnem svetovanju in evropeizaciji so kriteriji za stranke, ki se odločijo za KAISER+KRAFT kot svojega vodilnega dobavitelja, ker ponujamo izjemno učinkovite procese naročanja in ker želijo tudi sami izboljšati svojo ekobilanco.

Trajnostni razvoj in prodaja na terenu

V okviru prodaje na terenu lahko našim strankam po želji vedno pomaga naš strokovni svetovalec, ki oceni in izboljša izbrano ponudbo izdelkov. To je običajno povezano s sklenjenimi okvirnimi pogodbami, v katerih določimo paket storitev. S pomočjo svetovalca in dodatnih storitev, kot so vzdrževanje, načrtovanje s CAD in posebne izvedbe, lahko v najkrajšem času uresničimo vaše individualne projekte.

 

Trajnostni razvoj v našem podjetju pomeni veliko prednost za naše ključne kupce. Morda njihovi zaposleni želijo ergonomsko pisarniško pohištvo, ki ni lakirano z okolju škodljivimi barvami, ampak je prejelo certifikat za "zeleno" pohištvo. Za takšne potrebe ponuja KAISER+KRAFT izdelke vodilne znamke EUROKRAFT active green. Kupec lahko te izdelke doda na svoj seznam za zbiranje podatkov o CO2-odtisu in izboljša svojo ekobilanco. Ecobilanca se izboljša tudi zaradi CO2-nevtralnega pošiljanja vseh naših izdelkov.

Elektronsko poslovanje

Podjetje KAISER+KRAFT ponuja različne oblike e-nabave za enostavnejše naročanje in različne rešitve, oblikovane skladno z željami kupcev. Ključne stranke si olajšajo delo, če našo ponudbo izdelkov vključijo v sistem za gospodarjenje z blagom. Zaposleni z različnih oddelkov podjetja imajo tako možnost neposrednega naročanja izdelkov, nadrejeni pa ta naročila potem samo še potrdi oz. zavrne, preden odpošlje zbirno naročilo.

Mednarodnost

Enako kot mi, imajo tudi številne stranke z okvirno pogodbo podružnice po vsej Evropi. Če izberete KAISER+KRAFT za svojega dobavitelja v različnih državah, je prednost, da lahko posamezen izdelek v vsaki državi naročite z enako številko artikla. To močno olajša naročanje in inventuro.

PREDNOST

Vse te storitve ponujamo, ker si prizadevamo ustreči vsakemu kupcu in njegovim posebnim željam. Zato KAISER+KRAFT ponuja številne prednosti tako majhnim podjetjem kot tudi mednarodnim podjetjem.

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov