Magnetni trakovi

V kategoriji Magnetni trakovi boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: magnetoplan, MAUL, eurokraft basic, DURABLE.

Vaši filtri
Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
Ustrezno
Število izdelkov: 33
Če iščete preprosto možnost za prilagodljivo pritrjevanje etiket, izsekov načrtov ali oznak, so magnetni trakovi prava rešitev. Naša ponudba magnetnih trakov je izjemno raznolika in vsebuje izdelke za najrazličnejše namene uporabe. Med drugim ponujamo tudi metrske magnetne trakove, ki jih poljubno narežete in nanje lahko vedno znova pišete, pa potiskane etikete za dneve in mesece ter samolepilne trakove z magnetnim oprijemom. Vse to je na voljo v različnih dolžinah, širinah in barvah.

Magnetno, z magnetnim oprijemom – kaj je razlika?
Večina magnetnih trakov iz naše ponudbe je magnetnih, kar pomeni, da se primejo na železne površine. Pomembno je tudi, da jih ne uporabljate na magnetnih površinah, sicer se razmagnetijo. Pri trakovih z magnetnim oprijemom pa je ravno obratno. Nanje lahko pritrjujete magnete enako kot na belo tablo. Magnetni trakovi kot vizualni pripomočki niso zelo uporabni samo pri načrtovanju v pisarni ali za izdelavo napisov na skladiščnih regalih, temveč so odlični tudi za predstavitve in moderiranje.