Znamka
Dolžina kraka
Izvedba

Žebljalniki, spenjalniki

Spenjalniki za karton, ročni žebljalniki ali namizni električni spenjalniki? Izbira primernega spenjalnika ali žebljalnika se zdi tako preprosta … vendar vsekakor ni! Vendar ne skrbite, saj boste tukaj zagotovo našli pravega …

V kategoriji Žebljalniki, spenjalniki boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTbasic.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 29
Pogled:
Žebljalnik ali spenjalnik – kateri bo pravi?
Če si ravnokar mislite: „Žebljalnik ali spenjalnik, o čem pa tukaj sploh lahko razpravljamo,'' naj vam povemo, da o marsičem. Bi lahko na primer iz glave pojasnili razliko med žebljalniki in spenjalniki? Naj povzamemo: žebljalnik izstreli ali potisne sponko v obliki črke U v material, kjer ta ostane brez nadaljnjih deformacij. Pri spenjanju pa naprava kraka sponke v obliki črke U tako pregane, da material močno spnejo skupaj. Pa naj bo dovolj besedičenja: v nadaljevanju sledi nekaj informacij in nasvetov, da boste v naši ponudbi našli pravi žebljalnik ali spenjalnik zase.

S temi nasveti boste našli primeren žebljalnik ali spenjalnik.Pomembna vprašanja pred nakupom vašega novega žebljalnika ali spenjalnika so npr.: Kateri material želite pritrjevati in kako debel je lahko? Če želite pritrjevati tablice, etikete ali folije, bo praviloma zadostoval preprostejši model, kot pa bi ga potrebovali pri blagu za oblazinjenje, izolacijskih ploščah ali talnih deskah. Dodatne podrobnosti, o katerih morate razmisliti: Kakšna je lahko največja dolžina kraka sponke? Ali imate raje zaprto spenjanje z navznoter obrnjenima krakoma ali odprto različico z navzven obrnjenima krakoma? Kako pogosto potrebujete spenjanje in kako velika naj bo torej prostornina za shranjevanje sponk izbranega modela, da vam naprave ne bo treba nenehno polniti? In morda še najpomembnejše vprašanje: zadostuje običajni ročni žebljalnik za vsakodnevno uporabo ali potrebujete cenovno višje zastavljene profesionalne modele, na primer pnevmatski spenjalnik za karton ali namizni električni spenjalnik? Ne glede na vašo odločitev boste pri nas zagotovo našli ustrezen žebljalnik ali spenjalnik in seveda še preostali materiala za pakiranje, ki ga potrebujete.