080 1037        office@kaiserkraft.si

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
 

Rezalniki za folijo in noži za karton

Rezanje, paranje, zabadanje … S tem ne mislimo na nič grozljivega, ampak na to, kar delajo rezalniki za folijo. Rezalniki so dobro vodljivi in ne premajhni, so priročni in varni, zlahka odstranijo pakirni material, težav pa nimajo niti z umetnimi snovmi ali usnjem.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 9
| | |
Neto
od 10,49
Nož za karton
nož AUTO SLIDE
Neto
64,90
Nož za karton
nož AUTO SAFE
Neto
82,90
Rezalnik za folijo
z vgrajenim rezalnikom traku
Neto
84,90
Nož za karton
nož s keramičnim rezilom
Neto
115,00
Nož za karton
nož z ergonomskim ročajem in keramičnim rezilom
Neto
179,00
Rezalnik za folijo
z vgrajenim rezalnikom traku, mini
Neto
57,90
Novo
Rezalnik za folijo
enosmerna različica
Neto
135,00
Novo
Neto
139,00
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 9
Rezalniki za folijo
Rezalnik za folijo spada med najpomembnejša orodja pri sprejemu blaga. Takrat je namreč treba dobro nameščen pakirni material čim hitreje odstraniti z dostavljenega blaga, da je slednjega mogoče preveriti in uskladiščiti. Seveda vam lahko pri tem dobro služi ustrezen tapetniški nož, vendar pa boste s skritim nožem za folijo, ki je integriran v ročaj, optimizirali odstranjevanje raztezne folije s palete. Tudi pri hitrem delu s tem rezalnikom za folijo ne bo težav, saj varna zaščita okoli rezila bolj ali manj odpravlja vsakršno nevarnost. Plastičen ročaj pa varno zaobjame in prekrije nerjavno rezilo. Za skladiščne delavce je torej to majhno, ampak izjemno orodje, saj jih bo močno razbremenilo in pripomoglo k zagotavljanju hitrega dela in varnosti. Torej priporočamo, da kupite kar cel komplet rezalnikov za folijo in enega teh priročnih pripomočkov predate vsakemu zaposlenemu, ki dela na sprejemu blaga ali za pakirno mizo.

Kaj zmore rezalnik za folijo?Z rezalnikom za folijo ne boste zgolj rezali folije, saj je njegovo rezilo dovolj ostro za zanesljivo rezanje umetnih mas in celo usnja z ravnimi rezi, če morate tovrstne materiale skladiščiti in prodajati v določenih količinah. Pri rezanju folije se je še posebej izkazal 45-stopinjski kot, ki ga preprosto obesite na zgornji rob embalaže in prerežete naravnost navzdol. Zelo preprost in hiter postopek, k vam bo v celotnem dnevu prihranil kar nekaj časa. Na številnih rezalnikih za folijo je poleg tega nameščena snemljiva, izbirna kovinska ploščica, ki omogoča npr. preprosto odpiranje lepilnega traku na kartonu. Tako so rezalniki za folijo priročna dopolnitev vsestransko uporabnih nožev za tekstilne talne obloge, zaposleni na prejemu blaga pa bodo z njega odstranili folijo še hitreje. Rezalniki za folijo vam lahko torej služijo kot priročno vsestransko orodje. Pri podjetju KAISER+KRAFT lahko v naši spletni trgovini kupite rezalnike za folijo za prav vsakega zaposlenega.

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov