Znamka
Barva
Debelina materiala

Raztezne folije

Skoraj kot druga koža: raztezna folija je odlična rešitev za pritrditev, ovijanje in zaščito blaga za razpošiljanje. Ne ščiti namreč samo pred vremenskimi vplivi, ampak blago na paletah tudi dobro pritrdi.

V kategoriji Raztezne folije boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTbasic.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 28
Pogled:
Različne vrste raztezne folije
Prosojna raztezna folija je zelo elastična, mogoče jo je preprosto raztegniti in je na voljo tudi v samolepilni različici za še posebej priročno nameščanje. Polietilenska folija kot pakirni material ni samo dobro raztegljiva, ampak tudi okolju prijazna, saj za njeno proizvodnjo ni potrebne veliko energije, pozneje pa je mogoče PE-folijo predelati v nove izdelke iz umetnih mas. S prekrivno folijo za palete iz LDPE je mogoče blago dodatno zaščititi pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Folija iz visokotlačnega polietilena je na voljo v črni in beli barvi ali kot prosojna različica. Raztezna folija je večinoma na voljo v kolutu. Odvijalniki za folijo dodatno olajšajo ovijanje palet z ovijalno folijo. Naša spletna trgovina za najrazličnejše možnosti uporabe ponuja primerno zaščitno folijo. Folijo za ročno raztezanje najlažje odvijate s koluta z ročnim odvijalnikom. Odvijalni pripomočki, ki jih ponujamo v ta namen, so bili izdelani skladno z ergonomskimi zahtevami. Za pakiranje manjših predmetov je na voljo mini raztezna folija, ki jo ponujamo kar v kompletu s priročnimi malimi odvijalniki. Nenazadnje pa podjetje KAISER+KRAFT za obsežno strojno pakiranje ponuja zanesljivo strojno raztezno folijo, da lahko odprema poteka hitro in brez težav.

Z raztezno folijo do varnosti med prevozomDa posamezne škatle na paletah ne bi drsele ali se poškodovale, se je uporaba raztezne folije izkazala za še posebej zanesljivo. S priročno PE-folijo je mogoče natovorjene palete spretno oviti, preden jih predate za odpremo. Zlasti pri pošiljanju lomljivega blaga pogosto zaščita z zračnimi mehurčki v paketu ne zadostuje več. Že rahlo neravna tla lahko povzročijo padec paketa z vozila. Z raztezno folijo pa boste pakete povezali, seveda pa se tudi pri težjem tovoru ne bo kar tako strgala. Uporaba raztezne folije se lahko izkaže za zelo smiselno tudi pri pošiljanju blaga visoke vrednosti. Torej ne prepuščajte zadev naključju ter zaščitite in zavarujte blago.