080 1037        office@kaiserkraft.si

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Globina
Kategorija
Širina
Širina reza
Višina
Za premer rol
Za težo rol
 

Pakirne mize

Na pakirno mizo, tri, štiri, zdaj: naložimo karton. Preganemo. Zlepimo. Obrnemo. Vstavimo folijo z zračnimi blazinami. Vstavimo blago. Še enkrat folija. Priložimo dobavnico. Preganemo. Zlepimo. Namestimo etiketo z naslovom. Paket na voziček. Končano. Gremo naprej. Na naših pakirnih mizah opravite vse to z levico.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 16
| | |
Pakirna miza STARTER
z odlagalno polico
Neto
669,00
Pakirna miza STARTER
z odlagalno polico in rezalnikom
Neto
1.025,00
Enojno rezalno stojalo
VxG 1050 x 800 mm
Neto
od 439,00
Pakirna miza STARTER
osnovni element
Neto
439,00
Rezalno stojalo
VxG 1250 x 800 mm
Neto
od 619,00
Neto
od 399,00
Dvojno rezalno stojalo
VxG 1550 x 800 mm, nastavljiva izstopna višina
Neto
od 1.175,00
Neto
od 339,00
Podmizni rezalnik
VxG 800 x 800 mm
Neto
od 789,00
Navpično rezalno stojalo
ŠxG 950 x 800 mm
Neto
od 699,00
Neto
599,00
Pakirna miza PROFI LINE
kompletna pakirna postaja z jeklenim predalom
Neto
1.245,00
Pakirna miza PROFI LINE
kompletna pakirna postaja s polico za odlaganje kartonaže
Neto
1.245,00
Neto
1.395,00
TRESTON - Rezalnik
za pakirno mizo 1800 x 900 mm
Neto
689,00
Neto
1.825,00
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 16
Pakirne mize za nemoteno odpremo
Pakirne mize najdete v vsakem obratu za odpremo, kjer igrajo osrednjo oz. najpomembnejšo vlogo. Hitrost je za utečeno poslovanje prva zapoved. Dobre pakirne mize bodo vašim zaposlenim pomagale pri hitrem in učinkovitem delu. Dodatki, kot so nastavitev po višini, rezalniki ali svetilke pa zagotavljajo še posebej dobro ergonomijo pri delu, ki še dodatno pripomore k hitrejšemu delu pri pakiranju. Vse pakirne mize seveda niso enake, zato si pri teh izdelkih oglejte posamezne lastnosti. Pri odpremi pisem ter manjših in večjih paketov je pomembno imeti dovolj delovne površine, da je delo mogoče dobro organizirati in bo teklo kot namazano. Na primernih pakirnih mizah boste našli dovolj prostora za sortiranje, pakiranje in lepljenje etiket s poštnino. Zlasti pri velikih predmetih ali velikih količinah, ki jih je treba pripraviti na odpremo, je prostor pomemben dejavnik za sistematično in hitro delo. Številne pakirne mize ponujajo dodatne odlagalne površine, ki zagotavljajo prostor za mape, ovojnice, žige in drug material. Tako lahko prihranite veliko časa, saj boste imeli vse pomembne pripomočke na dosegu roke.

Visokokakovostne pakirne mizeOsnovni element pakirne mize, ki obsega trdno jekleno konstrukcijo s praškastim lakiranjem in z umetno maso prevlečeno delovno ploščo, je razširljiv in vsestransko uporaben sistem. Tako lahko sestavite ustrezno kombinacijo za vsakršne potrebe. Za pakirne mize v naši spletni trgovini ponujamo razširitvene elemente, kot so različne odlagalne površine v obliki regalov. Slednji so delno opremljeni s po višini nastavljivimi jeklenimi loki, ki omogočajo navpično shranjevanje ovojnic, map in kartona. Police pakirnih miz so trdne, da prenesejo tudi večje teže. Dodatni spodnji predalniki ponujajo še več prostora za shranjevanje. Tako boste lahko varno odlagali znamke, žige, pisala in druge drobne predmete. Za pakirne mize kot praktično dopolnitev ponujamo še integrirane rezalnike s spremenljivo širino rezanja do 1000 mm. Priključno stojalo za rezalnik preprosto privijete na rob mizne plošče. Ponudbo pa zaokrožujejo pakirne mize s kovinskimi hrbtnimi stenami, odlagališči za obrazce, pomičnimi zaboji na kolesih, policami za tipkovnico in drugo dodatno opremo.

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov