080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Kategorija
Za širino traku
Za vrsto lepilne role
 

Odvijalniki lepilnega traku, podajalniki lepilnega traku

Kdor redno pakira, ve, da so odvijalniki in podajalniki lepilnega traku pravo olajšanje, saj prihranijo čas in tudi živce. Naredite nekaj dobrega zase in si izberite ustrezno profesionalno napravo!
Najdenih je bilo toliko artiklov: 26
| | |
Neto
od 24,65
Zapiralo za vreče
za vreče iz folije
Neto
59,90
Neto
od 74,80
Podajalnik mokrih lepilnih trakov
ročni vlažilnik lepilnih rol
Neto
271,50
Neto
od 32,-
Neto
od 32,-
Neto
od 26,70
Neto
od 47,20
Odvijalnik zaščitne folije
za montažo na mizo ali steno
Neto
49,90
Neto
1.875,-
Neto
2.220,-
Odvijalnik filamenta
z nožem za filamentni trak, DE 3 kosi
Neto
od 72,-
Neto
1.065,-
Neto
64,10
Neto
45,30
Neto
od 21,30
Neto
od 47,60
Neto
105,50
Neto
od 22,45
Neto
od 23,85
Neto
od 25,70
tesa - Ročni odvijalnik 6400
nastavljiva zavora odvijanja
Neto
37,65
Ročni odvijalnik
z zavoro odvijanja traku
Neto
od 19,90
Podajalnik mokrih lepilnih trakov
polavtomat z eno dolžino
Neto
687,-
Polavtomatski podajalnik lepilnega traku
za trak širine od 19 do 75 mm
Neto
207,50
Najdenih je bilo toliko artiklov: 26
Odvijalniki in podajalniki lepilnega traku – hvala, ker ste!
Najbrž obstajajo ljudje, ki jim je zavijanje daril dejansko v veselje. Če spadate v to vrsto, boste navdušeni nad našimi odvijalniki lepilnega traku in podajalniki lepilnega traku za profesionalno uporabo. Najbrž pa spadate med pribl. 99% ljudi, ki tik pred božičem razdraženi in pod stresom divjajo po hiši, ker morajo na hitro spraviti skupaj še nekaj paketov, iz načrtovanih petih minut pa hitro nastane ena ura ali več. Na levo roko si nalepijo več koščkov lepilnega traku … z desno obupano iščejo konec role lepilnega traku … najbolje pa bi bilo imeti še tretjo roko, da bi z njo prijeli paket. Ali pa kar pomočnika, ki bi za vas opravil naporno delo. Samo trenutek … tudi na tem mestu vam lahko rečemo, da boste navdušeni nad našimi odvijalniki lepilnega traku in podajalniki lepilnega traku! So namreč popolni pomočniki za vsa opravila, na katera boste naleteli med pošiljanjem in pakiranjem. Tako so popolni, da kmalu ne boste več zmogli brez njih.

Kateri odvijalnik lepilnega traku pa bi radi imeli?Nimate posebnih zahtev glede svojega novega odvijalnika ali podajalnika lepilnega traku? Potem boste najbrž povsem zadovoljni z enim naših standardnih modelov za vsakodnevno uporabo, npr. z enim naših številnih namiznih odvijalnikov. Pri tem pazite samo na širino traku, primernega za napravo, in najbolje kar sproti naročite še potrebno dodatno opremo. Če pa imate posebne zahteve, vas bomo prav tako osrečili: v naši ponudbi najdete številne alternativne možnosti, od polavtomatskih podajalnikov lepilnega traku prek podajalnikov mokrega lepilnega traku do odvijalnikov zaščitne folije. Kar obrnite se na nas in z veseljem vam bomo svetovali.
Primerjava izdelkov