Znamka
Tip izdelka
Za dolžino traku

Odvijalniki lepilnega traku, podajalniki lepilnega traku

Kdor redno pakira, ve, da so odvijalniki in podajalniki lepilnega traku pravo olajšanje, saj prihranijo čas in tudi živce. Naredite nekaj dobrega zase in si izberite ustrezno profesionalno napravo!

V kategoriji Odvijalniki lepilnega traku, podajalniki lepilnega traku boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTbasic, tesa.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 24
Pogled:
Odvijalniki in podajalniki lepilnega traku – hvala, ker ste!
Najbrž obstajajo ljudje, ki jim je zavijanje daril dejansko v veselje. Če spadate v to vrsto, boste navdušeni nad našimi odvijalniki lepilnega traku in podajalniki lepilnega traku za profesionalno uporabo. Najbrž pa spadate med pribl. 99% ljudi, ki tik pred božičem razdraženi in pod stresom divjajo po hiši, ker morajo na hitro spraviti skupaj še nekaj paketov, iz načrtovanih petih minut pa hitro nastane ena ura ali več. Na levo roko si nalepijo več koščkov lepilnega traku … z desno obupano iščejo konec role lepilnega traku … najbolje pa bi bilo imeti še tretjo roko, da bi z njo prijeli paket. Ali pa kar pomočnika, ki bi za vas opravil naporno delo. Samo trenutek … tudi na tem mestu vam lahko rečemo, da boste navdušeni nad našimi odvijalniki lepilnega traku in podajalniki lepilnega traku! So namreč popolni pomočniki za vsa opravila, na katera boste naleteli med pošiljanjem in pakiranjem. Tako so popolni, da kmalu ne boste več zmogli brez njih.

Kateri odvijalnik lepilnega traku pa bi radi imeli?Nimate posebnih zahtev glede svojega novega odvijalnika ali podajalnika lepilnega traku? Potem boste najbrž povsem zadovoljni z enim naših standardnih modelov za vsakodnevno uporabo, npr. z enim naših številnih namiznih odvijalnikov. Pri tem pazite samo na širino traku, primernega za napravo, in najbolje kar sproti naročite še potrebno dodatno opremo. Če pa imate posebne zahteve, vas bomo prav tako osrečili: v naši ponudbi najdete številne alternativne možnosti, od polavtomatskih podajalnikov lepilnega traku prek podajalnikov mokrega lepilnega traku do odvijalnikov zaščitne folije. Kar obrnite se na nas in z veseljem vam bomo svetovali.