080 1037        office@kaiserkraft.si

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Material
Globina
Barva
 

Stojala za dežnike

V številnih podjetjih se pogosto zgodi, da pozabijo na stojala za dežnike. Pri tem ni nič bolj neprijetnega od nepregledne množice mokrih dežnikov, ki ležijo po tleh. Stojala za dežnike poskrbijo za suh in čist vhod. Še bolje pa je, če se po slogu ujemajo s prostorom!
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 9
| | |
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 9
Stojala za dežnike
Stojalo za dežnike ne sme manjkati v nobeni garderobi. Če na deževen dan z dežnikom vstopite v prostor, boste veseli, da ga lahko, ko še kaplja z njega, nekam odložite in potem znova poberete. Stojalo za dežnike ne preprečuje zgolj vlage v celotnem prostoru zaradi mokrih dežnikov, ampak tudi neprijetno počutje gostov. Vodstvo si v gostinstvu in trgovini ne želi, da bi ljudje dežnike prenašali po celotnem prostoru. Vabljiva stojala za dežnike lahko to preprečijo. Stojalo za dežnike v garderobi lahko poleg tega polepša prostor, prilagoditi pa ga je mogoče tudi slogu garderobe. KAISER+KRAFT ponuja stojala za dežnike različnih oblik, s čimer izpolnjuje individualne zahteve glede ureditve prostora. Celovite rešitve, pri katerih je stojalo za dežnike integrirano v obešalnik, so prostorsko varčne in priročne. Pri garderobnem pohištvu z več prostora je tudi stojalo za dežnike mogoče umestiti tako, da privablja poglede in naredi vhod še privlačnejši.

Stojala za dežnike: privlačnost in uporabnostStojala za dežnike in obešalniki laskajo sprejemnici podjetja in so hkrati koristni. Podjetja z elegantno opremljeno garderobo izražajo slog in smisel za kakovost. Če vam je kakovost opreme podjetja pomembna, mora celotni sliki ustrezati tudi stojalo za dežnike. Zlasti stojala za dežnike iz nerjavnega jekla prepričujejo z elegantnim in brezčasnim videzom ter omogočajo odlično vključitev v elegantno garderobo. Priročna stojala za dežnike z odcejalnim koritom dodatno zagotavljajo hitro in preprosto odlivanje vode. Prestrezno posodico z vodo preprosto odstranite in izpraznite. Stojala za dežnike iz naluknjane pločevine zagotavljajo dobro prezračevanje, da dežniki ne ostanejo tako dolgo vlažni in se v najboljšem primeru posušijo še med zadrževanjem lastnika v poslopju. Stojala za dežnike KAISER+KRAFT odlično združujejo privlačno obliko in uporabnost. V naši spletni trgovini torej najdete kakovostno dodatno opremo za garderobe za privlačen videz svojega podjetja.

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov