080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Barva
Globina
Material
 

Stojala za dežnike

V številnih podjetjih se pogosto zgodi, da pozabijo na stojala za dežnike. Pri tem ni nič bolj neprijetnega od nepregledne množice mokrih dežnikov, ki ležijo po tleh. Stojala za dežnike poskrbijo za suh in čist vhod. Še bolje pa je, če se po slogu ujemajo s prostorom!
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 8
| | |
Stojalo za dežnike, višina 490 mm, Ø 230 mm
s snemljivim odcejevalnikom za vodo
Neto
125,00
Stojalo za dežnike, višina 610 mm
luknjičasta pločevina, pocinkana
Neto
77,90
Novo
2-delni komplet, stojalo za dežnike in koš za papir
nerjavno jeklo, naluknjana pločevina
Neto
104,90
Stojalo za dežnike, višina 610 mm
krtačeno nerjavno jeklo
Neto
87,90
Stojalo za dežnike, višina 610 mm
cela pločevina, pocinkana
Neto
69,90
Dvodelni komplet, stojalo za dežnike in koš za papir
nerjavno jeklo, mat krtačeno, polna pločevina z dekorativnimi izrezi
Neto
175,00
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 8
Stojala za dežnike
Stojalo za dežnike ne sme manjkati v nobeni garderobi. Če na deževen dan z dežnikom vstopite v prostor, boste veseli, da ga lahko, ko še kaplja z njega, nekam odložite in potem znova poberete. Stojalo za dežnike ne preprečuje zgolj vlage v celotnem prostoru zaradi mokrih dežnikov, ampak tudi neprijetno počutje gostov. Vodstvo si v gostinstvu in trgovini ne želi, da bi ljudje dežnike prenašali po celotnem prostoru. Vabljiva stojala za dežnike lahko to preprečijo. Stojalo za dežnike v garderobi lahko poleg tega polepša prostor, prilagoditi pa ga je mogoče tudi slogu garderobe. KAISER+KRAFT ponuja stojala za dežnike različnih oblik, s čimer izpolnjuje individualne zahteve glede ureditve prostora. Celovite rešitve, pri katerih je stojalo za dežnike integrirano v obešalnik, so prostorsko varčne in priročne. Pri garderobnem pohištvu z več prostora je tudi stojalo za dežnike mogoče umestiti tako, da privablja poglede in naredi vhod še privlačnejši.

Stojala za dežnike: privlačnost in uporabnostStojala za dežnike in obešalniki laskajo sprejemnici podjetja in so hkrati koristni. Podjetja z elegantno opremljeno garderobo izražajo slog in smisel za kakovost. Če vam je kakovost opreme podjetja pomembna, mora celotni sliki ustrezati tudi stojalo za dežnike. Zlasti stojala za dežnike iz nerjavnega jekla prepričujejo z elegantnim in brezčasnim videzom ter omogočajo odlično vključitev v elegantno garderobo. Priročna stojala za dežnike z odcejalnim koritom dodatno zagotavljajo hitro in preprosto odlivanje vode. Prestrezno posodico z vodo preprosto odstranite in izpraznite. Stojala za dežnike iz naluknjane pločevine zagotavljajo dobro prezračevanje, da dežniki ne ostanejo tako dolgo vlažni in se v najboljšem primeru posušijo še med zadrževanjem lastnika v poslopju. Stojala za dežnike KAISER+KRAFT odlično združujejo privlačno obliko in uporabnost. V naši spletni trgovini torej najdete kakovostno dodatno opremo za garderobe za privlačen videz svojega podjetja.
Primerjava izdelkov