Police, nivojske in vstavne police

Oblikujte omare in regale v skladu s svojimi željami in zahtevami: z različnimi policami pridobite dodaten prostor za shranjevanje. V spletni trgovini KAISER+KRAFT boste našli regalne police v številnih različnih izvedbah, na katerih lahko shranjujete velike in majhne pripomočke v skladišču in pisarni.

V kategoriji Police, nivojske in vstavne police boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTpro, hofe, SCHULTE, LISTA, C+P, EUROKRAFTbasic, mauser, RAU, ANKE, Treston, Kongamek, asecos, HelgeNyberg, BISLEY, Pavoy, CEMO, Justrite, Wolf, Knürr, PRESTAR, Axelent, Eichinger, magnetoplan, MUNK, QUIPO, STEMO, Twinco.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
  • Netrajnostno (586)
  • Trajnostno (5)
Ustrezno
Število izdelkov: 591

Vložne police: prilagodljive police za omare in regaleVse vrste vložnih polic za regale in omare imajo nekaj skupnega: niso fiksno pritrjene na pohištvo, temveč ležijo na podpornih elementih. Zaradi tega so police zelo prilagodljive ter jih je mogoče poljubno vstavljati in odstranjevati. Glede na vrsto regalov ali omar lahko spreminjate tudi višino polic.Regali in omare za pisarne in skladišča so običajno standardizirani. Prednost tega je, da je mogoče police enostavno naknadno namestiti, zato izbira ni omejena na enega proizvajalca. To je še posebej praktično, če ne veste, kdo je proizvajalec obstoječih, starejših regalov. Tudi takšne sisteme je mogoče kadar koli dopolniti z ustreznimi policami.Od stabilnih do neobčutljivih: police v različnih izvedbahPolice za omare in regale so izdelane iz različnih materialov. Iščete na primer robustne kovinske police, privlačne lesene ali neobčutljive police iz umetne mase? Police iz nerjavnega jekla so posebej trpežne in primerne za intenzivno uporabo. Na voljo so z gladkimi ali perforiranimi površinami.Lesene police iz naše ponudbe pa so izdelane iz trdnih MDF-plošč, ki so po vsej površini polepljene s furnirjem iz umetne mase. Zaradi tega jih je še posebej enostavno čistiti. V spletni trgovini KAISER+KRAFT boste našli tudi številne druge police, na primer za omare z rolojem, transportne vozičke ali omare z drsnimi vrati. Preprosto si oglejte našo ponudbo in se obrnite na nas, če imate kakršna koli vprašanja.