080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Barva
Material
 

Obešalniki za obleke

Obešalnik ni enak obešalniku: nekateri so iz lesa, drugi iz umetne mase ali kovine. Namenjeni so obešanju oblek, plaščev, hlač, srajc ali modnih dodatkov. So črni, beli ali rdeči, modni ali klasično oblikovani … Jasno pa je, da pustijo vtis in zato je pomembno, da dobro premislite, preden se odločite.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 17
| | |
Neto
36,80
Obešalnik
aluminijasto srebrna, DE 5 kosov
Neto
37,55
Obešalnik
iz umetne mase, s prečko za hlače
Neto
99,90
Obešalnik BUBBLE
umetna masa, DE 12 kosov
Neto
32,-
Obešalnik KU
iz umetne mase, širina 430 mm, DE 12 kosov
Neto
32,-
Obešalnik NIZZA
umetna masa, DE 12 kosov
Neto
32,-
Neto
od 87,20
Lesen obešalnik WOOD
ŠxV 450 x 110 mm, DE 4 kosi
Neto
od 62,30
Obešalnik AGELESS
premer 8 mm, DE 4 kosi
Neto
od 37,35
Obešalnik BIG
umetna masa, DE 4 kosi
Neto
32,-
Obešalnik TIMELESS
premer 22 mm, DE 4 kosi
Neto
od 47,25
Obešalnik TIMELESS
premer 13 mm, DE 4 kosi
Neto
od 42,70
Obešalnik VEGA
umetna masa, DE 8 kosov
Neto
27,45
Obešalnik
okroglo jeklo, kromirano
Neto
69,90
Novo
Obešalnik za obleke
z mrežo za perilo
Neto
25,25
Novo
Neto
13,95
Najdenih je bilo toliko artiklov: 17
Obešalniki so pomembni za dober vtis
Že obešalniki v garderobi so lahko vizitka podjetja. Stranko, komitenta ali bolnika lahko namreč že ob vstopu v podjetje, odvetniško pisarno ali ambulanto sprejmete z določeno mero udobja. Če poslovne partnerje sprejmete z obešalnikom v roki, bodo takoj dobili dober prvi vtis o vas. Ta dober vtis pa je lahko pozneje tisto, kar bo odločalo o prejemu naročila. Obešalniki in garderobne omare pa ne bodo v pomoč samo poslovnim partnerjem, ampak tudi zaposlenim, ki morajo med delovnim časom shraniti svoja oblačila. KAISER+KRAFT v ta namen ponuja privlačne in funkcionalne celovite rešitve. Pri ureditvi garderobe so za vsak prostor na voljo po meri prirejene možnosti. S prostorsko varčno dodatno opremo za garderobe boste tudi v majhnem prostoru shranili vse kose oblačil. Obešalniki bodo svoje mesto na primer našli na preverjenih stenskih sistemih. Če pa nimate prostora za garderobo z obešalniki, so garderobne letve ustrezna alternativa. Naj gre za garderobne klopi, stojala za dežnike, obešalnike ali dodatno opremo – ponudba podjetja KAISER+KRAFT vsebuje optimalno usklajene izdelke, ki niso samo obvezni, ampak jih je mogoče celo harmonično umestiti v celotno podobo prostora.

Oblikovno privlačni obešalnikiPri podjetju KAISER+KRAFT boste našli obešalnike, ki so bili optimalno usklajeni s sodobnimi oblikovalskimi smernicami in s tem predstavljajo res elegantno skupino izdelkov. Za prefinjeno shranjevanje oblačil, na primer na šolah, v gledališčih ali na velikih prireditvah, ponujamo kakovostne ter trpežne obešalnike iz umetne mase v pakiranjih po deset kosov, za manjša podjetja in pisarne pa lahko na primer kupite obešalnike iz nerjavnega jekla v manjših količinah. Dodatno opremo za garderobe in obešalnike lahko glede na slog podjetja ali uporabo izberete v klasično elegantnem ali sodobnem slogu. Oblikovalska pretanjenost se mora namreč odražati v vseh prostorih in opremi. Seveda tudi potrebna količina določa, kateri obešalnik bo pristal v nakupovalnem vozičku. V spletni trgovini boste torej po potrebi našli obešalnike v manjših in večjih dobavnih enotah.
Primerjava izdelkov