080 1037        office@kaiserkraft.si

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Barva
Material
 

Obešalniki za obleke

Obešalnik ni enak obešalniku: nekateri so iz lesa, drugi iz umetne mase ali kovine. Namenjeni so obešanju oblek, plaščev, hlač, srajc ali modnih dodatkov. So črni, beli ali rdeči, modni ali klasično oblikovani … Jasno pa je, da pustijo vtis in zato je pomembno, da dobro premislite, preden se odločite.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 18
| | |
office akktiv - Obešalnik
iz umetne mase, s prečko za hlače
Neto
104,90
Obešalnik
aluminijasto srebrna, DE 5 kosov
Neto
40,90
Obešalnik BUBBLE
umetna masa, DE 12 kosov
Neto
32,90
Neto
40,90
Obešalnik KU
iz umetne mase, širina 430 mm, DE 12 kosov
Neto
32,90
Obešalnik NIZZA
umetna masa, DE 12 kosov
Neto
32,90
Neto
od 94,90
Lesen obešalnik WOOD
ŠxV 450 x 110 mm, DE 4 kosi
Neto
od 67,90
Obešalnik AGELESS
premer 8 mm, DE 4 kosi
Neto
od 39,90
Obešalnik BIG
umetna masa, DE 4 kosi
Neto
32,90
Obešalnik TIMELESS
premer 22 mm, DE 4 kosi
Neto
od 48,90
Obešalnik TIMELESS
premer 13 mm, DE 4 kosi
Neto
od 44,90
Obešalnik VEGA
umetna masa, DE 8 kosov
Neto
29,90
Obešalnik
okroglo jeklo, kromirano
Neto
77,90
Obešalnik za obleke
z mrežo za perilo
Neto
29,90
Neto
15,95
Novo
CP - Obešalnik
z zatičem za obešanje, iz trdega lesa
Neto
11,49
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 18
Obešalniki so pomembni za dober vtis
Že obešalniki v garderobi so lahko vizitka podjetja. Stranko, komitenta ali bolnika lahko namreč že ob vstopu v podjetje, odvetniško pisarno ali ambulanto sprejmete z določeno mero udobja. Če poslovne partnerje sprejmete z obešalnikom v roki, bodo takoj dobili dober prvi vtis o vas. Ta dober vtis pa je lahko pozneje tisto, kar bo odločalo o prejemu naročila. Obešalniki in garderobne omare pa ne bodo v pomoč samo poslovnim partnerjem, ampak tudi zaposlenim, ki morajo med delovnim časom shraniti svoja oblačila. KAISER+KRAFT v ta namen ponuja privlačne in funkcionalne celovite rešitve. Pri ureditvi garderobe so za vsak prostor na voljo po meri prirejene možnosti. S prostorsko varčno dodatno opremo za garderobe boste tudi v majhnem prostoru shranili vse kose oblačil. Obešalniki bodo svoje mesto na primer našli na preverjenih stenskih sistemih. Če pa nimate prostora za garderobo z obešalniki, so garderobne letve ustrezna alternativa. Naj gre za garderobne klopi, stojala za dežnike, obešalnike ali dodatno opremo – ponudba podjetja KAISER+KRAFT vsebuje optimalno usklajene izdelke, ki niso samo obvezni, ampak jih je mogoče celo harmonično umestiti v celotno podobo prostora.

Oblikovno privlačni obešalnikiPri podjetju KAISER+KRAFT boste našli obešalnike, ki so bili optimalno usklajeni s sodobnimi oblikovalskimi smernicami in s tem predstavljajo res elegantno skupino izdelkov. Za prefinjeno shranjevanje oblačil, na primer na šolah, v gledališčih ali na velikih prireditvah, ponujamo kakovostne ter trpežne obešalnike iz umetne mase v pakiranjih po deset kosov, za manjša podjetja in pisarne pa lahko na primer kupite obešalnike iz nerjavnega jekla v manjših količinah. Dodatno opremo za garderobe in obešalnike lahko glede na slog podjetja ali uporabo izberete v klasično elegantnem ali sodobnem slogu. Oblikovalska pretanjenost se mora namreč odražati v vseh prostorih in opremi. Seveda tudi potrebna količina določa, kateri obešalnik bo pristal v nakupovalnem vozičku. V spletni trgovini boste torej po potrebi našli obešalnike v manjših in večjih dobavnih enotah.

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov