Napisi, etikete

Odpošlji, odloži, uredi, naslovi, označi … za vsako nalogo je na voljo ustrezen napis in pripadajoča etiketa. S pravimi informacijami na pravem mestu boste hitro poskrbeli za večjo preglednost in red.

V kategoriji Napisi, etikete boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: magnetoplan, DURABLE, LISTA, EUROKRAFTpro, C+P, mauser, bimos, BISLEY, EICHNER, Pavoy, Rubbermaid, STEMO, Tarifold, VAR.

Znamka
Tip izdelka
Višina [mm]
2
2
422
422
-
Ustrezno
Število izdelkov: 118
Napisi in etikete
Etikete in ustrezna dodatna oprema povsod v podjetju so pomembni za nemoteno delo in jasno označevanje. Trakovi za napise označujejo vsebino skladiščnih posod, transportnih zabojev ali regalov in s tem zagotavljajo, da bodo zaposleni vedno in povsod takoj našli ves delovni material. Ustrezna držala za etikete omogočajo hitro menjavo etiket in omogočajo hiter pregled. Na organizacijski ravni napisi zagotavljajo red v skladiščnih posodah in omarah za dokumentacijo. Tudi etikete za predale skrbijo za preglednost. V maloprodaji se etikete uporabljajo za označevanje cen na prodajnih izdelkih. Zlasti zaradi pogosto spreminjajočih se cen so letve za etikete funkcionalno sredstvo za označevanje. Pritrdilne letve pri tem namestimo na prodajne regale in vanje nato še etikete s cenami. Etikete se uporabljajo na primer tudi na področju ločevanja surovin – nalepke za označevanje pokrovov zagotavljajo, da boste zlahka razlikovali med posodami. Tako strokovno izdelani napisi v delovnih procesih prihranijo čas in stroške.

Ustrezen napis in primerna etiketa za vsak namenNa neštetih področjih uporabe so etikete različnih mer nepogrešljive. Odprte skladiščne posode ali zaboji za zlaganje so pogosto opremljene z žepi, ki so primerni samo za določeno velikost etikete. Z bogato ponudbo etiket ustrezne velikosti rezanje ne bo več potrebno. Pri zabojih brez ustreznih žepkov lahko uporabite etikete z lepilno površino. Zaščitne površine zagotavljajo dolgo življenjsko dobo napisa na obremenjenih površinah. Tukaj nastopijo posebne zaščitne folije. Zlasti pri označevanju morebitno nevarne vsebine je treba etikete vsekakor zaščititi s posebnimi folijami ali žepi za etikete. Pri tem je seveda prednost, da lahko na etiketo pišete z običajnim pisalom in niso potrebni posebni flomastri za plastiko. Ne glede na to, katere etikete potrebujete, boste pri podjetju KAISER+KRAFT našli primerne izdelke vrhunske profesionalne kakovosti, ki bodo izpolnili vaše zahteve.