Znamka
Tip izdelka
Material

Ločilni deli, predelne stene

Kako je mogoče kar najbolje izkoristiti obstoječi prostor? S predelnimi stenami! Primerne so za delitev omar in garderob, pa tudi velikih regalov, košar in predalov. Predelne stene omogočijo optimalen izkoristek prostora v vseh skladiščnih območjih.

V kategoriji Ločilni deli, predelne stene boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTpro, LISTA, ZARGES, BISLEY, SCHULTE, CP, mauser, CEMO, HelgeNyberg, hofe, Kongamek, KRAUSE, STEMO, Treston, Wolf.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 104
Pogled:
Ločilni deli, predelne stene
V spletni trgovini vam ponujamo funkcionalne ločilne dele in predelne stene. Namenjeni so smiselni izrabi obstoječih prostorov. Merodajna za optimalni izkoristek prostora je pri veliki količini shranjenih predmetov strokovna, pregledna delitev. Tukaj pa nastopijo ločilni deli in predelne stene. V tej skupini izdelkov boste našli veliko izbiro namenske dodatne opreme. Predelne stene v vsakem skladiščnem prostoru omogočajo optimalno izkoriščenost prostora. Pri skladiščenju in shranjevanju manjših in večjih predmetov so razdelilniki za odprte skladiščne posode dobra rešitev. Te predelne stene omogočajo shranjevanje manjše količine različnih predmetov v odprtih skladiščnih posodah. S tem boste potrebovali manj posod in prihranili prostor. Predelni elementi in razdelilniki so uporabni tudi v drugih manjših zabojih za shranjevanje in kovčkih. Za vsak zaboj ponujamo točno prilegajočo se rešitev. Na področju regalnih sistemov razdelilniki za regalne predelke ponujajo možnost preglednega shranjevanja, in sicer lahko uporabite razdelilnike predelkov in pločevinaste razdelilnike. Preprosta montaža in različne višine omogočajo uporabo glede na individualne potrebe. Tudi za mrežaste zaboje in palete ponujamo možnosti delitve. Mrežaste zaboje razdelite s predelnimi stenami iz jeklene mreže, za palete pa kot strokovno rešitev ponujamo lesene natične okvirje.

Premišljene rešitve za pisarnoTudi v upravnih prostorih boste z ločilnimi elementi in predelnimi stenami smiselno prihranili čas in izboljšali preglednost. Uporabna dodatna oprema za pisarne so na primer ločilni elementi za razdelitev predalov, za predalnika za pisalne mize ali omare z obešalnimi deli za mape. Manjše predelne stene za pisarniške regale dopolnjujejo to področje. Montažo izvedete preprosto, saj so elementi natični. Seveda lahko na vseh področjih vedno izbirate med specifičnimi velikostmi in oblikami, da omogočite optimalno rešitev za vsakršne potrebe. Dodatna oprema za predelne stene in ločilne elemente je raznolika. Tako boste pri podjetju KAISER+KRAFT našli primerne izdelke za svoje podjetje.