Kolesa in oprema

Za kategorijo kolesc in dodatne opreme lahko rečemo samo: ''Pri nas vse teče, kot mora!'' Tukaj boste namreč našli vse, da bo vaše delo steklo profesionalno, kot tudi mora. Od nadomestnih koles do zavitih kotalnih prog, povezovalnih kosov in končnih postaj.

V kategoriji Kolesa in oprema boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Gura, EUROKRAFTpro, HelgeNyberg, ZARGES, RAU, Schulz Stanztechnik, Kongamek, VAR, HYMER, Knürr, Proroll, Prosedia, Altrex, CEMO, DEGARDO, EUROKRAFTbasic, Hailo, interstuhl, Layher, Topstar, Vetter.

Znamka
Tip izdelka
Širina proge
Ustrezno
Število izdelkov: 172
Kolesa in oprema
Kolesa za vsa transportna sredstva iz ponudbe in drugo potrebno dodatno opremo za transportno tehnologijo najdete tukaj. V naši spletni trgovini boste našli bogat izbor primerne dodatne opreme za valjčne proge, aluminijaste zaboje ali usnjene stole, in sicer kolesa, pritrdilne elemente za kolesa in druge dodatke za kakovostno pisarniško opremo in opremo za proizvodnjo. Saj se tudi vam kdaj zgodi, da bi potrebovali vrtljivo kolo za transport mobilne ograje ali vrtljivo kolesce za zabojnik za težke tovore, ki se je odlomilo? Na nekaterih tekstilnih talnih oblogah se kolesca na vrtljivem pisarniškem stolu premikajo le stežka, tako da je treba kupiti nadomestne dele. V vseh teh primerih je dodatna oprema KAISER+KRAFT kakovostna izbira, s katero optimalno dopolnite opremo podjetja. Seveda so naši dobavni roki kratki. Priročen spletni katalog poleg tega vsebuje podrobno in izčrpno pomoč pri izbiri, po kateri boste zlahka krmarili. Tako boste hitro našli želeno dodatno opremo, od koles za prekucne zaboje do podstavkov s kolesi za škarjasto dvižno mizo. Vsa naročena kolesa, valjčne proge in drugo dodatno opremo vam tudi dostavimo. Poleg tega pa vam ponujamo velikodušno 30-dnevno možnost vračila izdelka, tako da ničesar ne tvegate, tudi če se kakšen del morda ne prilega po pričakovanjih. Zlasti pri različnih kolesih in kolesni opremi za zabojnike s preklopnim dnom, pisarniške predalnike ali transportne zaboje izbira ustreznega kompleta koles ni vedno najpreprostejša. Torej je še pomembneje, da vam KAISER+KRAFT ponuja tako raznoliko in bogato izbiro. Ob naročilu vam za vsak izdelek pripada še 3-letna garancija.

Kolo in kolesce – dodatna oprema za škarjaste dvižne mize, transportne zabojnike in valjčne progeS kolesi, valji za transportne trakove ali povezovalnimi elementi in krivuljami bodo obrabljene transportne naprave ali valjčne proge, ki jih je treba podaljšati, znova pripravljeni na uporabo. Ko se servirni voziček nenadoma ne premika več, kot bi bilo treba, ker ga vrtljiva ali fiksna kolesa mečejo s tira, ne bi bilo smiselno ali gospodarno kupiti nov transportni voziček. Kolesa in dodatno opremo iz podkategorij lahko naročite kot posamične kose, v večdelnih kompletih ali zelo velikih količinah. Tako je mogoč gospodaren nakup posameznih kosov, pa tudi za večje zaloge in sisteme. Naj gre za valjčne proge ali transportno logistiko: pri podjetju KAISER+KRAFT ponujajo kolesa in dodatno opremo preverjene kakovosti, pa tudi izvrstno razmerje med kakovostjo in ceno.