Znamka
Tip izdelka
Višina [mm]
16
16
2110
2110
-

Prestrezne kadice

Brez premikanja! Naj gre za palete ali skladiščenje sodov, pomične ali z možnostjo zlaganja, ploske ali univerzalne kadice za majhne posode: če obstaja kakršna koli možnost, da bi nevarne snovi lahko ogrozile ljudi ali okolje, predstavljajo naše prestrezne kadice zanesljivo in praktično rešitev. Poiščite torej model, ki vam ustreza!

V kategoriji Prestrezne kadice boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTpro, CEMO, EUROKRAFTbasic, asecos, QUIPO, Justrite, PRESSOL, hofe.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 246
Pogled:

Kadar je treba zajeti nevarne snovi: prestrezne kadicePri menjavi olja ste zagotovo že kdaj videli, kako je mehanik odvil vijak, nato pa je v prestrezno kadico pod motorjem stekla gosta črna tekočina.Okolju škodljive tekočine pa niso prisotne samo pri vzdrževanju ali popravilu strojev. Za njihovo zbiranje in odstranjevanje so obvezne specifične posode iz posebnih materialov: prestrezne kadice. Različne vrste kadic se uporabljajo na vseh področjih industrije, v strojništvu in gradbeništvu, skratka povsod, kjer so prisotna goriva, hladilne tekočine, maziva, olja, laki, baze ali kisline. Zato jih ponuja tudi KAISER+KRAFT: skladne s pogoji uporabe in zakonskimi predpisi.Pomične, na tleh, za majhne posode – prestrezne kadice za vse potrebeVodi škodljive ali vnetljive tekočine potrebujejo ustrezne posode, kar predpisujejo tudi zakoni. Zato ponujamo talne kadice različnih velikosti in debelin. Pozabili nismo niti na ustrezen material za posamezne vrste tekočin. Od jeklene pločevine in polietilena do PVC-ja, s kolesi, nogami, kot regal za sode in majhne posode – če uporabljate problematične tekočine, jih morate prestreči, da jih lahko pravilno odstranite ali shranite do odstranitve. Koristi so kot na dlani: odgovorno ravnanje z nevarnimi snovmi ni predpisano samo v zakonih, temveč je varstvo voda preprosto samoumevno za podjetje.Delo z nevarnimi snovmi – vse za podjetjeNe bi bili KAISER+KRAFT, če ne bi na vsakem področju delovali skladno s svojim vodilom: vse za podjetje. Tega se držimo tudi pri izdelkih za delo z nevarnimi snovmi, kjer imamo na voljo res celovito ponudbo. Vse od raznoraznih posod, kot so na primer sodi, posode ali rezervoarji, do omar za nevarne snovi, viličarjev in drugih dvižnih naprav ter dvigal, s katerimi lahko občutljiv tovor shranite na ustrezni višini. Pokličite nas, saj so kakovostne storitve naša prednost!