Znamka
Tip izdelka
Višina [mm]
1900
1900
2100
2100
-

Zaščita pri varjenju

V potu svojega obraza … pri določenih poklicih nikoli ni pametno delati brez zaščite za varjenje. Ščitniki varujejo pred varilskimi hlapi, intenzivno svetlobo in iskrami, ne da bi vas ovirali pri delu. Z našimi izdelki lahko profesionalno sestavite svojo zaščitno opremo.

V kategoriji Zaščita pri varjenju boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: QUIPO, JUTEC.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 17
Pogled:
Zaščita varilca za varnost med varilskimi deli
Varjenje naj bi vedno potekalo samo z ustrezno zaščito varilca. Pri delu v delavnici in industriji varjenje predstavlja pomemben delovni korak pri številnih projektih. Vendar pa morajo varilci pri tem paziti na ustrezno zaščito. Poleg iskrenja predstavlja svetloba, ki nastaja pri varjenju, dejavnik tveganja. Z zaščitno masko ali steno za varjenje se lahko varilci in druge osebe učinkovito zaščitijo pred tveganji. Zaščita varilca pri tem zagotavlja ustrezno varnost na delovnem mestu. Ker je varstvo pri delu zelo pomembno, boste v naši trgovini našli tudi zaščitna oblačila, varnostne čevlje, zaščitne rokavice ter zaščito dihal, oči in sluha.

Robustna zaščitna oprema za varjenjeProfesionalna zaščita varilcev se ponaša s tem, da omogoča delo brez težav in ga ne ovira. Kakovostne in premišljene varilske čelade iz ponudbe podjetja KAISER+KRAFT niso zgolj trdne ter zagotavljajo zaščito pred plini in svetlobo, ki nastajajo med varjenjem, ampak so tudi udobne. S tem omogočajo nemoteno delo. Posebna zaščitna očala so primerna tudi za tiste, ki nosite korekcijska očala. Zaradi sodobnih solarnih celic pa vam poleg tega niti baterij ne bo treba menjavati. Bistveno pri varilskih delih je, da lahko zaupate profesionalni opremi in robustni zaščiti varilca. Kakovostne varilske stene zagotavljajo stabilnost in zanesljivo zaščito pred iskrenjem, z njimi pa lahko varilec tudi razmeji delovno območje od okolice. Tudi čelade seveda zagotavljajo trdno namestitev, s čimer olajšujejo delo. Izbira kakovostnih materialov zagotavlja optimalno zaščito. Premišljena konstrukcija zaščitne varilske opreme prav tako pripomore k celoviti zaščiti med varjenjem. Oprema za zaščito varilcev je zasnovana na osnovi prakse, s čimer so zagotovljeni optimalni rezultati pri uporabi. Inovativne rešitve, kot so mobilne zaščitne varilske stene, razširjajo možnosti uporabe funkcionalne opreme.