080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Širina
Višina
 

Zaščita pri varjenju

V potu svojega obraza … pri določenih poklicih nikoli ni pametno delati brez zaščite za varjenje. Ščitniki varujejo pred varilskimi hlapi, intenzivno svetlobo in iskrami, ne da bi vas ovirali pri delu. Z našimi izdelki lahko profesionalno sestavite svojo zaščitno opremo.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 15
| | |
QUIPO - Pomična zaščitna stena za varilce BASIC
ŠxV 1400 x 2000 mm, s standardom ISO
Neto
159,-
Neto
od 42,70
QUIPO - Zaščitna stena BASIC, pomična
ŠxV 1400 x 2000 mm, brez standarda ISO
Neto
159,-
Neto
247,-
Neto
333,50
Neto
487,-
Neto
od 44,75
Neto
od 44,75
Neto
od 24,20
Pomična zaščitna stena za varjenje
enodelna izvedba, VxŠ 1900 x 2100 mm
Neto
od 456,50
Pomična zaščitna stena za varjenje
tridelna izvedba, VxŠ 1930 x 3800 mm
Neto
od 486,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 15
Zaščita varilca za varnost med varilskimi deli
Varjenje naj bi vedno potekalo samo z ustrezno zaščito varilca. Pri delu v delavnici in industriji varjenje predstavlja pomemben delovni korak pri številnih projektih. Vendar pa morajo varilci pri tem paziti na ustrezno zaščito. Poleg iskrenja predstavlja svetloba, ki nastaja pri varjenju, dejavnik tveganja. Z zaščitno masko ali steno za varjenje se lahko varilci in druge osebe učinkovito zaščitijo pred tveganji. Zaščita varilca pri tem zagotavlja ustrezno varnost na delovnem mestu. Ker je varstvo pri delu zelo pomembno, boste v naši trgovini našli tudi zaščitna oblačila, varnostne čevlje, zaščitne rokavice ter zaščito dihal, oči in sluha.

Robustna zaščitna oprema za varjenjeProfesionalna zaščita varilcev se ponaša s tem, da omogoča delo brez težav in ga ne ovira. Kakovostne in premišljene varilske čelade iz ponudbe podjetja KAISER+KRAFT niso zgolj trdne ter zagotavljajo zaščito pred plini in svetlobo, ki nastajajo med varjenjem, ampak so tudi udobne. S tem omogočajo nemoteno delo. Posebna zaščitna očala so primerna tudi za tiste, ki nosite korekcijska očala. Zaradi sodobnih solarnih celic pa vam poleg tega niti baterij ne bo treba menjavati. Bistveno pri varilskih delih je, da lahko zaupate profesionalni opremi in robustni zaščiti varilca. Kakovostne varilske stene zagotavljajo stabilnost in zanesljivo zaščito pred iskrenjem, z njimi pa lahko varilec tudi razmeji delovno območje od okolice. Tudi čelade seveda zagotavljajo trdno namestitev, s čimer olajšujejo delo. Izbira kakovostnih materialov zagotavlja optimalno zaščito. Premišljena konstrukcija zaščitne varilske opreme prav tako pripomore k celoviti zaščiti med varjenjem. Oprema za zaščito varilcev je zasnovana na osnovi prakse, s čimer so zagotovljeni optimalni rezultati pri uporabi. Inovativne rešitve, kot so mobilne zaščitne varilske stene, razširjajo možnosti uporabe funkcionalne opreme.
Primerjava izdelkov