Znamka
Barva
Dolžina

Sistemi luknjičastih plošč

Za red z veliko začetnico: sistemi plošč z luknjami. Z njimi lahko hitro in povsem enostavno poskrbite za urejeno delovno mesto. Odlična rešitev za pregledno in prostorsko varčno shranjevanje delovnega materiala, orodja in majhnih delov.

V kategoriji Sistemi luknjičastih plošč boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTpro, LISTA, ANKE, QUIPO, RAU, EUROKRAFTbasic, Treston.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 75
Pogled:
Sistemi s ploščami z luknjami – univerzalna uporaba in izvrsten pripomoček
Sisteme s ploščami z luknjami lahko uporabljate na najrazličnejših področjih, saj predstavljajo praktično rešitev za številne izzive. Za shranjevanje orodja in pritrdilnega materiala v delavnici so poleg omar za orodje najprimernejša rešitev. S pomočjo sistemov s ploščami z luknjami boste imeli delovni materiali in orodje ves čas pri roki. Sistemi omogočajo pritrditev na steno ali prosto postavitev v prostor. Poleg tega pa so sistemi s ploščami z luknjami odlični tudi za razstavljanje blaga v trgovini. V luknje vpnete kavlje, na katere lahko obesite blago. Glede na ponudbo izdelkov lahko kavlje individualno razporedite. Blago lahko razstavite in shranite pregledno in urejeno s pomočjo raznolike dodatne opreme, ki je na voljo za sisteme. Enak princip pa seveda deluje tudi v obratu, delavnici ali proizvodnji. Na sistemu s ploščami z luknjami je orodje, ki ga potrebujete na delovnem mestu, individualno razporejeno. V obliki stene za prosto postavitev je prosto stoječa stena s ploščo z luknjami hkrati predelna stena med različnimi skupinami blaga ali delavniškimi območji. Za elemente predelnih sten so na voljo plošče z luknjami z možnostjo obojestranske uporabe, tako da je uporaba takšnega sistema še posebej učinkovita.

Prilagodljivo razširljivi sistemi plošč z luknjami za trgovino in obrtV naši spletni trgovini boste našli priročne sisteme s ploščami z luknjami za uporabo v trgovini in obrti. V ponudbi podjetja KAISER+KRAFT ne manjka niti bogata dodatna oprema za plošče z luknjami, ki obsega kavlje za plošče z luknjami, odlagalne posode, odlagalne police, sponke za orodje ali nosilce za kable. Za posebna orodja lahko sisteme s ploščami z luknjami dopolnite z nosilci za vijačne ključe, inbus ključe ali svedre. Za te inteligentne sisteme so na voljo celo posebni nosilci za doze. Za prilagodljivo uporabo v delavnici ponujamo uporabo vozička za orodje, ki obsega pomični sistem plošč z zarezami ali luknjami z dodatnimi odlagalnimi površinami. Tudi pomične omare za orodje je mogoče dopolniti s ploščami z luknjami. Za uporabo sistemov s ploščami z luknjami v trgovini boste v naši spletni trgovini našli posebno dodatno opremo, kot so kljukasta držala ali nosilci v obliki črke U. V naši ponudbi najdete plošče z luknjami iz praškasto lakirane jeklene pločevine v različnih barvah in velikostih.