080 1037        office@kaiserkraft.si

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Tip reflektorja
Svetlobni tok
Sijalka
Moč
 

Ročne svetilke, gradbeni reflektorji

Ročne svetilke in gradbeni reflektorji so na voljo v številnih različicah. Tukaj boste izvedeli, kdaj je boljše uporabiti ročno svetilko in kdaj gradbeni reflektor ter katere funkcije so potrebne za posamezne načine uporabe.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 29
| | |
Žepna svetilka
z eLED, moč 3,9 W
Neto
39,90
LED-varnostne ročne svetilke
z litij-ionsko baterijo
Neto
399,00
Neto
99,90
LED-varnostna svetilka za čelado
z litij-polimerno baterijo/4 x AAA baterijami
Neto
165,00
Novo
Žepna LED-svetilka
robustno aluminijasto ohišje
Neto
52,90
Novo
Ročna LED-svetilka
za proizvodnjo in delavnico
Neto
49,90
Novo
Žepna LED-svetilka
ohišje iz umetne mase
Neto
45,90
Novo
Delavniška LED-svetilka
s pritrdilnim držalom
Neto
104,90
Novo
SCANGRIP - Gradbeni LED-reflektor NOVA SPS
sistem menjave akumulatorjev, priklop v električno omrežje, Bluetooth
Neto
od 329,00
Novo
Neto
87,90
Novo
Neto
115,00
Novo
SCANGRIP - Žepna LED-svetilka MINIFORM
tanka izvedba, z žarometom zgoraj
Neto
79,90
Novo
Neto
74,90
Novo
Neto
92,90
Novo
SCANGRIP - Čelna LED-svetilka I-VIEW
z akumulatorjem in senzorsko tehnologijo
Neto
94,90
Novo
SCANGRIP - Gradbeni LED-reflektor NOVA K C+R
delovanje na kabel ali akumulator
Neto
od 229,00
Novo
SCANGRIP - Gradbeni LED-reflektor NOVA R
prenosen, z akumulatorjem, funkcija zatemnitve
Neto
129,00
Novo
SCANGRIP - Delovna LED-svetilka z zvočnikom
z zvočnikom in magnetnim podnožjem
Neto
145,00
Novo
Delovna LED-svetilka
z zvočnikom Bluetooth
Neto
od 165,00
Novo
Ročna LED-svetilka z zvočniki
z zvočnikom Bluetooth
Neto
84,90
Novo
Neto
155,00
Novo
Gradbeni LED-reflektor 40W
z zvočnikom Bluetooth
Neto
189,00
Novo
Neto
175,00
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 29

Ustrezna osvetlitev: ročne svetilke in gradbeni reflektorjiKaj mora omogočati ročna svetilka za podjetje in delavnico? Kot žepna in delovna svetilka mora vsekakor oddajati močno svetlobo. Pri ročnih svetilkah iz naše ponudbe je to seveda standardno. Pred nakupom ročnih svetilk in gradbenih reflektorjev pa morate upoštevati še nekaj drugih dejavnikov:1. Koliko prostih rok potrebujete pri delu?


Pri popravilih in montaži morate običajno delati z obema rokama. Zato so tu najprimernejše ročne svetilke z vgrajenim magnetom. Pri takšnem delu so zelo praktični tudi zložljivi kavlji na svetilki.2. Delate v vlažnem okolju?


Če pri delu kaplja voda ali brizga olje, mora biti ročna svetilka vodotesna in odporna proti kemikalijam. Takšne akumulatorske ročne svetilke so posebej izdelane za delo v tovrstnem okolju, zato jih profesionalci zelo cenijo.3. Delate na eksplozijsko nevarnih območjih?


V tem primeru uporabljajte ročne svetilke z zaščito pred eksplozijo – skladno z veljavnimi standardi. Takšne svetilke so nepogrešljive v petrokemiji, pri ukrepih v primeru požarov in izrednih dogodkov ipd.4. Mora biti delovna osvetlitev prilagodljiva?


Nekdo ima rad zelo močno svetlobo, drugi pa zaradi nje dobi glavobol in se lahko na svoje delo osredotoči samo pri šibkejši osvetlitvi. Številne ročne svetilke iz naše ponudbe imajo zato možnost zatemnitve, da boste svoje delo videli v pravi luči. Oglejte si naše ročne svetilke z brezstopenjsko zatemnitvijo, ki omogočajo svetilnost od 10 do 100%.5. Mora biti prilagodljiva tudi sama svetilka?


V tem primeru je ustrezna odločitev ročna svetilka z vrtljivo glavo, ki jo preprosto zasukate tja, kjer potrebujete osvetlitev: levo navzgor, poševno desno navzdol ali naravnost.6. Kako dolgo boste držali svetilko v roki?


Že po eni uri držanja svetilke v roki igrajo veliko vlogo zdravstveni dejavniki. Pri takšni uporabi so zelo priporočljive ročne svetilke z ergonomskim ročajem.Ročne svetilke ali gradbeni reflektorji? Oboje!Pri delu, kjer potrebujete obe prosti roki, lahko sicer uporabljate ročne svetilke, če pa je treba osvetliti večjo delovno površino, so te svetilke primernejše samo kot dopolnitev gradbenemu reflektorju. Tega enostavno postavite na tla ali stojalo in s pomočjo premičnega ročaja usmerite svetlobni žarek z ustreznim kotom osvetlitve. Zakaj so gradbeni reflektorji primernejši za takšno delo? Ker imajo svetilnost do 1.000 lumnov, so izredno robustni in praviloma tudi vodotesni. Njihov akumulator ima zelo dolgo dobo delovanja. Gradbeni reflektor lahko seveda držite tudi z roko, kar pa je po določenem času precej naporno. Če torej na določenem mestu potrebujete dodatno osvetlitev, je za to primernejša ročna svetilka.Iščete ročno svetilko ali gradbeni reflektor? Ne pozabite na zmogljivost.Ročne svetilke in gradbeni reflektorji, ki jih dobite v naši spletni trgovini, so namenjeni različnim zahtevam. Ponujamo majhne, srednje velike in velike različice z držali, stojali ali magneti. Večjo zmogljivost svetilk omogočajo polnilni sistemi in vgrajene prenosne baterije. Poleg tega vam zanje priznamo še najmanj triletno garancijo. Smo vas prepričali? Z njimi boste tudi vi delo videli v povsem novi luči!

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov