Znamka
Nosilnost
Razpon dviga

Podstavki za vozila in podstavki z valji

Ne veste, kam bi odložili vse te težke stvari? Brez težav, za vas imamo različne podstavke in podstavke z valjem. Vsestranski pripomočki vam močno olajšajo vsakdan v delavnicah, če na primer delate z nerodnimi in težkimi deli, kot so cevi, deske, plošče in drugi podolgovati predmeti.

V kategoriji Podstavki za vozila in podstavki z valji boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTpro, Kongamek.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 7
Pogled:
Podstavki in podstavki z valji – olajšanje dela v pravem pomenu besede.
Težke plošče, dolge cevi, nepriročne deske: vsak, ki se mora v delavnici ali na gradbišču resno lotiti dela, ve, kako dragoceni so podstavki in podstavki z valji. In kakšna je razlika med njimi? Povsem preprosto. Podstavke uporabimo, ko želimo palete dvigniti na določeno višino za delo. Preprosto podstavite več podstavkov in že ste pripravljeni na delo. Alternativno lahko s podstavkom preprosto povečate odlagalno površino svoje delovne mize. Glede varnosti si vam tako ali tako ni treba razbijati glave, saj so naši modeli izjemno robustni in brez težav prenesejo grobi vsakdan v delavnici. Pri tem morate paziti samo na ustrezno nosilnost podstavkov. Ko ste z delom končali, podstavek preprosto zložite in ga prostorsko varčno shranite. Lahko pa ga tudi prenesete na naslednje mesto uporabe.

Podstavki in podstavki z valji – preprosto priročni, preprosti dobri.Podstavki z valji pa zmanjšujejo moč, potrebno za premikanje predmetov, in so tako prva izbira, če morate med delom podpreti daljše cevi ali deske, ki jih morate dovesti do stroje, kot so stružnice. Na voljo so z običajnimi nosilnimi valji ali V-nosilci in krogličnimi valjčki. Pri zadnji možnosti so bolj prilagodljivi, saj lahko delovno napravo premikate v vse smeri, ne samo naprej ali nazaj. In z vidika ergonomije? Tukaj pa blestijo vsi podstavki z valji, saj jih je mogoče brezstopenjsko nastavljati po višini, tako da so izpahi, zvini ali nategnjene mišice lanski sneg. Poiščite pravi model zase še danes!