Znamka
Tip izdelka
Izbira izdelkov
  • Ponudba v katalogu (15)
  • Ekskluzivna ponudba na spletu (1)

Navijala za cevi in kable

Konec spotikanja. Proč s to kabelsko zmešnjavo. Z navijali za cevi in kable bo vse teklo kot po maslu. Za večjo varnost na gradbiščih, v delavnicah ali garažah. Odvijte vedno le toliko cevi in kabla, kolikor ju potrebujete, po delu pa ju hitro navijte nazaj. In v hipu je vse spet lepo pospravljeno.

V kategoriji Navijala za cevi in kable boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: QUIPO, HAZET.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 16
Pogled:
Navijala za cevi in kable
Navijala za cevi in kable v celotnem obratu skrbijo za urejenost in delo brez nevarnosti, da bi se spotaknili ob cev ali kabel. Vse bolj hektični delovni dnevi zahtevajo premišljene rešitve za shranjevanje kablov in cevi. Svojemu namenu pri tem še posebej dobro služijo profesionalna navijala za cevi in kable. Ponujajo različne možnosti pritrditve, so namenjena različnim področjem uporabe, na voljo v različnih izvedbah, vedno pa so izdelana iz najboljših materialov za trajno uporabo tudi, ko je proizvodnja postavljena pred izzive. Navijala za cevi in nosilci za kable učinkovito pripomorejo k nemotenemu poteku dela in gibanju brez nezgod. Za izbiro primernih navijal za cevi in kable je treba prav tako upoštevati nazivne premere, priključke in obremenitve ter morebitno izolacijo in odpornost proti prisotnim kemikalijam.

Navijala za industrijsko uporabo – varnost ima prednostZa vsako industrijsko področje uporabe ponujamo primerna navijala za kable in cevi. Naj gre za zrak ali vodo, različne nazivne premere in velikosti priključkov ter tlačne obremenitve, pa tudi proti oljem odporne gumijaste cevi: naša optimizirana ponudba predstavlja izbiro, namenjeno uporabi v sodobnih proizvodnih obratih. Pomembne lastnosti pri tem so popolna izolacija, brez potreb po vzdrževanju ali zaščita pred brizganjem vode. Vsi modeli, tj. mobilni ali fiksni, so izdelani skladno z najnovejšimi zahtevami industrijske uporabe. Še danes iz ponudbe podjetja KAISER+KRAFT izberite primerno navijalo za cevi ali kable za svoje področje uporabe ter s tem zagotovite red in varnost tudi v svoji delavnici.