Znamka
Višina [mm]
500
500
1800
1800
-
Delovna višina

Montažni vozički

Mizni vozički so kot mobilna delavnica in zato zares vsestransko uporabni. Lahko jih kamor koli potisnete, so okretni, lahki in robustni, primerni za dolgotrajno uporabo, nudijo veliko prostora za shranjevanje in zadostno odlagalno površino. Z obsežno dodatno opremo jih lahko nadgradite v zmogljive in nepogrešljive delavniške pripomočke.

V kategoriji Montažni vozički boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTpro, Kongamek, HelgeNyberg, QUIPO, Knuerr, EUROKRAFTbasic, PRESTAR, Gmoehling, Rubbermaid, TRUSCO, ZARGES, RAU.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 303
Pogled:
Transportni in montažni vozički
Transportni vozički in montažni vozički so na področju transportnih pripomočkov in vozičkov vsestranski. Pomična delovna miza je na številnih področjih montaže nepogrešljiva, saj jo lahko hitro in preprosto zapeljete s sabo z enega delovnega mesta na drugega, ponuja vam dovolj prostora ter zanesljive odlagalne površine za številne potrebne materiale in naprave. S transportnimi in ročnimi vozički vam ne bo treba urejati neprilagodljivih delovnih mest z omejenim dosegom. Nekateri modeli s spustnim podvozjem ponujajo celo udobje fiksne delovne mize, pri čemer pa se vam ni treba odpovedati mobilnosti. S temi montažnimi vozički ne boste samo dopolnili postavljene opreme, ampak jo delno celo smiselno nadomestili.

Z obsežno opremo montažni voziček postane deklica za vsePri opremljanju in dopolnjevanju transportnih in montažnih vozičkov imate na voljo številne možnosti. Načeloma so vsi modeli izdelani iz trpežnih in robustnih materialov, kot so jeklena pločevina, plošče multipleks in umetne mase, za mobilnost pa skrbijo vrtljiva kolesa iz polne gume s sistemi za zaustavitev. Poleg ponudbe preprosto zasnovanih pomožnih montažnih vozičkov ponujamo še zelo raznoliko dodatno opremo. Za tekočine neprepustne koritaste police in police z nedrsečimi površinami omogočajo čisto in varno delo. Po potrebi so vam montažni vozički na voljo z integriranimi omarami in predali, pri čemer elementi z možnostjo zaklepanja zagotavljajo varno shranjevanje dragocenih orodij in naprav. Za shranjevanje drobnega materiala in večjih količin zalog predstavljajo vozički z integriranimi odprtimi skladiščnimi posodami inteligentno rešitev. Kabli, orodje in drug delovni material bodo svoje mesto našli na nadgradnjah iz plošč z luknjami. Za zagotavljanje ergonomskega dela izbira montažnih vozičkov obsega tudi modele z delovnimi ploščami, nastavljivimi po višini. Tako je mogoča preprosta prilagoditev vsakršni telesni višini. Nosilnost transportnih vozičkov znaša do 500 kg. S to veliko izbiro vam KAISER+KRAFT ponuja zmogljive montažne vozičke vrhunske kakovosti za vsakršno področje uporabe v vašem podjetju.