Industrijske obloge

Zagotovo ne veste, koliko prednosti nudijo industrijske obloge. Zagotavljajo večjo varnost, ergonomijo in lažje gibanje. Najboljše pa je, da lahko pri nas izberete točno takšno industrijsko oblogo, ki ustreza vašim zahtevam in lastnostim tal.

Tip izdelka
Trajnostnost
  • Netrajnostno (135)
  • Trajnostno (9)
Delovno področje
Najbolj prodajano
Število izdelkov: 144
Industrijske podloge – ergonomija in varnost na delovnem mestu
Industrijske podloge ne smejo manjkati na nobenem delovnem mestu, kjer zaposleni delajo večinoma stoje. Za to obstajajo številni dobri razlogi: visoke, penaste podloge ali profilirane površine spodbujajo prekrvavitev nožnih in hrbtnih mišic, saj se zaposleni zaradi mehke talne površine nenehno gibljejo. Ergonomske industrijske podloge istočasno preprečijo prehitro utrujenost. Profilirane površine ponujajo dodatno zaščito pred nevarnimi nezgodami zaradi zdrsov. S pravilno uporabo industrijskih oblog lahko zato preprečimo veliko bolniških odsotnosti zaradi težav s hrbtom ali nezgod pri delu. Glavni namen industrijskih podlog sta torej ergonomija na delovnem mestu in preprečevanje nesreč, poleg tega pa imajo še številne druge funkcije, ki so opisane v naši razlagi pojmov o talnih oblogah. Za posebna delovna mesta so na voljo posebne funkcije. Tako boste po spletu lahko kupili talne podloge, ki ustrezajo vaši situaciji. V trgovini poleg podlog najdete tudi posebne izdelke, kakor je ta samolepilni nedrseči trak, ki prav tako pomagajo preprečevati nesreče.

Različne industrijske podloge za stoječa delovna mesta
Različne industrijske podloge iz naše spletne trgovine so primere za vsa stoječa delovna mesta in imajo številne pozitivne lastnosti. Talna podloga z naluknjano površino omogoča odlično odvajanje tekočin na delovnih mestih, ki so mokra ali oljnata. Ker tekočine zlahka odtečejo, s takimi industrijskimi oblogami preprečimo tudi nezgode zaradi zdrsov. Ponujamo pa tudi podloge za delovna mesta, ki imajo zaprto površino in so odporne proti večini olj, maščob in kemikalij. Talne rešetke iz umetne mase se uporabljajo tam, kjer občasno vozimo s težkimi transportnimi napravami. Na voljo so tudi posebne obloge površine, na primer za delovna mesta varilcev ali monterjev, kjer je treba preprečiti statično naelektritev. V naši spletni trgovini najdete še obloge za mokre prostore in predpražnike za prestrezanje umazanije. Velik del industrijskih podlog je na voljo kot metrsko blago, ki ga odrežemo, da ustreza vašemu prostoru. Z metrskimi talnimi podlogami lahko po meri opremite tovarno. V naši spletni trgovini boste zagotovo našli takšno industrijsko podlogo, kakršno potrebujete. Pri izbiri si pomagajte z razlago lastnosti talnih podlog ali se obrnite na naše strokovne svetovalce.