Znamka
Barva
Debelina plošče

Delovne mize

Odločite se že enkrat in udarite po mizi! Z nakupom ustrezne delovne mize lahko svojo delavnico inteligentno opremite in uredite. Mize poleg tega nudijo robustno podlago za najrazličnejša dela. So osnovni elementi, ki ne smejo manjkati v nobeni delavnici.

V kategoriji Delovne mize boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: ANKE, EUROKRAFTpro, LISTA, RAU, EUROKRAFTbasic, QUIPO, Treston.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 344
Pogled:
Delovne mize – posebne mize za delavnice
Tukaj najdete robustne in visoko kakovostne delovne mize priznanih proizvajalcev. Takšne delovne mize in omare za orodje so odlične za raznoliko uporabo v delavnici ali skladišču. Trdne delovne plošče so primerne za težja dela in pogosto obremenitev. Glede na izvedbo ponujajo tudi veliko prostora za shranjevanje, da bo poskrbljeno za urejenost in čistočo. Vse delovne mize so robustne in masivne, izdelane iz lesa ali kovine, izredno trdne in primerne za dolgotrajno uporabo. Za mobilno uporabo so v naši ponudbi na voljo lahke in pomične delovne mize ter omare, ki so namenjene predvsem manjšim prostorom. Prostorsko je še posebej varčna majhna, pomična delovna miza na kolesih, ki ima predale za shranjevanje najnujnejših stvari, njena mizna plošča pa omogoča manjša dela. Številnim delovnim mizam iz naše ponudbe je mogoče nastaviti višino (npr. tej delovni mizi z nastavitvijo višine z masivno ploščo iz bukovine), nekatere pa je v modulnem sistemu mogoče kombinirati z drugim pohištvom. Mnogi modeli imajo vgrajene predale ali površine za odlaganje materiala. Ko kupujete delovno mizo, pa jo lahko tudi poljubno oblikujete.

Delovne mize iz lesa ali jeklene pločevine – robustne delovne površine za vse zahteve
Za posebne prostorske razmere so na voljo delovne mize v obliki pomičnih predalnikov, ki jih zlahka prilagodite obstoječim strukturam v prostoru. Vse izvedbe teh delovnih miz so zelo nosilne, zanesljive in najboljši kakovosti. Poleg tega se ponašajo s privlačno in sodobno obliko, zato je to pohištvo za delo in shranjevanje primerno tudi za uporabo v sodobnih pisarnah in delavnicah. Mizne plošče lahko naročite po izbiri kot univerzalno ploščo, ploščo z oblogo iz jeklene pločevine ali ploščo iz masivne bukovine. Vrata in predale lahko zaščitite tudi s ključavnico s številsko kombinacijo in tako omogočite dostop samo pooblaščenim. KAISER+KRAFT vedno ponuja veliko izbiro raznolikih in kakovostnih delovnih miz za vaše podjetje, s katerimi boste kar najbolje opremljeni za delo. Oglejte si naše profesionalne delovne mize za profesionalce.