080 1037        office@kaiserkraft.si; 

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Lastnost
 

Delavniški pulti

Včasih se zgodi, da je treba tudi v delavnici, skladišču ali pri odpremi kaj malo natančneje razložiti. Če želite navodila jasno predati svojim zaposlenim, potrebujete pult ali delavniški pult. Tako vas bodo vsi dobro videli in slišali. Ti pulti pa nudijo še mnogo več: mobilen prostor za shranjevanje in večjo urejenost.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 14
| | |
QUIPO - Stacionaren delavniški pult
z 2 fiksnima policama iz jeklene pločevine
Neto
409,00
Neto
319,00
QUIPO - Kombinacija s pisalnikom
sestavljena iz omare za orodje, pisalnega pulta in podvozja
Neto
419,00
Industrijski pisalnik
z omarico s krilnimi vrati
Neto
469,00
Neto
849,00
EUROKRAFT - Pomični pult
z omaro z 2 policama
Neto
559,00
Omara za orodje s pisalnim pultom
VxŠxG 1220 x 915 x 457 mm
Neto
od 299,00
Pisalniki z urejevalnimi predelki
s polovično odlagalno površino
Neto
289,00
Pisalniki z urejevalnimi predelki
z omaro s krilnimi vrati z 1 polico
Neto
459,00
EUROKRAFT - Delavniški pult
z omaro in 3 predali
Neto
999,00
Neto
399,00
RAU - Industrijski pisalnik
z odprtim predelkom nad omaro
Neto
od 589,00
RAU - Industrijski pisalnik
z 1 predalom nad omaro
Neto
od 719,00
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 14
Pisalni pult in delavniški pult
Pisalne pulte pogosto povezujemo z govorniškim pultom in predstavitvami. Vendar pa pultov že dolgo ne uporabljamo več samo za predstavitve in govorništvo, ampak jih lahko v sodobnih industrijskih delavnicah uporabljamo tudi kot delavniške pulte. V delavnici delavniški voziček in delovna miza še zdaleč nista edini smiseln inventar. Pisalni pult je mogoče v delavnici po eni strani uporabljati kot odlagalno površino za delovna navodila, obvestila in priročnike, po drugi pa kot pisalno površino za sestavljanje poročil in nadzor nad posameznimi delovnimi koraki. Zgornji del pulta je namenjen pisanju ali odlaganju, spodnjega pa je mogoče uporabljati na različne načine. Tako je mogoče integrirati več predalov, v katere lahko shranite orodje, navodila in pisalni pribor, lahko pa tudi namestite vratca, za katerimi so urejevalni predelki. Posamezne odlagalne police v pisalnem pultu so lahko tudi odprte, brez predalov ali vrat, tako da lahko nanje odlagate predmete, ki jih želite imeti hitro pri roki.

Pomični pulti za delavnicoPisalni pult s kolesi je lahko zelo priročen za delavnice, saj se en delavec večinoma ne more držati samo enega mesta. V avtomobilski delavnici je mogoče na primer pomični pult premikati od vozila do vozila. Tako je mogoče sproti pisno beležiti, kdo je opravil kakšno delo na katerem avtomobilu. Na stacionarnem pultu lahko odgovorna oseba sestavlja pomembna dnevna poročila. Ob koncu dneva je tako mogoče na primer zabeležiti količino vrnjenega blaga in obdelanih vračil ter zapakiranih paketov za odpremo. Na podlagi teh vrednosti je mogoče pripraviti pomembne statistike za podjetje. V majhnem prostoru za shranjevanje pod pisalnim pultom je mogoče več mesecev urejeno shranjevati fascikle z dnevnimi poročili. Naj gre za pomični ali stacionarni pult – tudi v delavnici in proizvodnji lahko povsod vlada popoln red ter je mogoče narediti analize.

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov