080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Barva
 

Čistilne krpe

Tekočine, maščobe, olja – in že jih ni več. Madeži, packe, umazanija – proč z njimi … Saj poznate tisto, da je z eno potezo … S samo enim klikom pa so vam že na voljo naše čistilne krpe. So vsestransko uporabne za odstranjevanje najrazličnejših nečistoč.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 8
| | |
Neto
74,90
Kompletni odvijalnik papirja za čiščenje
z držalom za vrečo za odpadke
Neto
165,00
Neto
od 49,90
Neto
109,00
Neto
125,00
Svetovanje pri nakupu za kategorijo Čistilne krpe
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 8
Čistilne krpe
Čiščenje brez čistilnih krp ne bi bilo mogoče. Za čiščenje in sanitarije v podjetjih veljajo posebne zahteve, kajti higiena in čistoča sta tam osrednja pogoja. KAISER+KRAFT vam v svoji spletni trgovini ponuja čistilne krpe, papir za čiščenje in čistilne sisteme. Odvijalniki papirja za čiščenje, v katere lahko vstavite papirnate role s širino nad 400 mm, predstavljajo udobno rešitev za namestitev na steno. Pomična talna stojala lahko postavite v delavnico in jih poljubno premikate po prostoru. Rob za trganje, ojačen s steklenimi vlakni, omogoča hiter in enostaven odvzem papirja za čiščenje v želeni velikosti. Sistem je primeren tudi za sanitarije in je na voljo v različnih izvedbah. Pri podjetju KAISER+KRAFT lahko izbirate med papirjem različnih kakovosti, ki je optimalen za določene namene uporabe. Papir za čiščenje v kakovosti TAD je tudi moker zelo odporen proti trganju ter je primeren predvsem za masti in olja. Posamezne role lahko naročite tudi s perforacijo. Koprenast papir je mogoče uporabiti večkrat. Primeren je celo za površine, snovi in materiale, občutljive na umazanijo. Pokrov nad papirnato rolo pa jo zanesljivo zaščiti pred prahom in umazanijo.

Čistilne krpe za industrijsko uporabo
Različne čistilne krpe, ki jih ponuja podjetje KAISER+KRAFT, so na voljo tudi v večjih dobavnih količinah. Zato so odlične za uporabo v velikih proizvodnih obratih in delavnicah. V spletni trgovini podjetja KAISER+KRAFT lahko naročite čistilne krpe industrijske kakovosti po ugodnih dobavnih pogojih.
Primerjava izdelkov