080 1037        office@kaiserkraft.si; 

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Barva
 

Čistilne krpe

Tekočine, maščobe, olja – in že jih ni več. Madeži, packe, umazanija – proč z njimi … Saj poznate tisto, da je z eno potezo … S samo enim klikom pa so vam že na voljo naše čistilne krpe. So vsestransko uporabne za odstranjevanje najrazličnejših nečistoč.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 12
| | |
Neto
74,90
Kompletni odvijalnik papirja za čiščenje
z držalom za vrečo za odpadke
Neto
165,00
Novo
Cena na zahtevo
Novo
Cena na zahtevo
Novo
Cena na zahtevo
Neto
od 49,90
Rubbermaid - Krpa iz mikrovlaken
DE 12 kosov, DxŠ 406 x 406 mm
Neto
82,90
Neto
109,00
Neto
125,00
Svetovanje pri nakupu za kategorijo Čistilne krpe
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 12

Čistilne krpe za hitro odstranjevanje madeževObrišejo, posušijo, absorbirajo – naše čistilne krpe so vsestransko uporabne v boju proti madežem, umazaniji ali izteklim tekočinam. In ker gre pri delu pogosto kaj narobe, imamo za vas več kot eno rolo.Industrijske čistilne krpe za površine in rokeNaše čistilne krpe odlikuje njihova raznolikost. Naj gre za roke, dele strojev ali mizne površine, olje, vodo ali umazanijo – ena ali dve potezi z rokami in spet je vse čisto. Pomembno je, da se čiščenja lotite s pravo krpo. Za manjšo umazanijo lahko v naši trgovini izberete praktičen čistilni papir. V primeru trdovratne umazanije pa je najboljše, da uporabite eno od teh možnosti:  • Industrijske čistilne krpe hibridne kakovosti so primerne za mokro brisanje umazanih površin, čiščenje delov strojev in orodja ter za odstranjevanje maščob in olja z rok in strojev.

  • Čistilne krpe kakovosti TAD odlikuje posebej velika pretržna trdnost in absorpcija vode.

  • Najboljše zmogljivosti čiščenja izkazujejo koprenaste krpe. Z njimi lahko poberete tudi kovinske odrezke, namenjene pa so večkratni uporabi.


Posebej za obvladovanje razlitja so pri podjetju KAISER+KRAFT na voljo vpojne krpe. Kaj vse lahko z njimi počnete in zakaj so idealne za ravnanje z nevarnimi snovmi, izveste v razdelku s pogostimi vprašanji.Čistilne krpe vedno pri roki – stenska držala in talna stojalaNič več iskanja: s stenskimi držali poskrbite, da so role čistilnega papirja vedno na enem mestu. Naši kompleti z odvijalnikom čistilnega papirja združujejo premična talna stojala z držalom za vreče za odpadke. To pomeni še manj tekanja naokoli in še boljšo čistočo.Da vaši zaposleni po optimalni opremi ne bodo posegali le pri odstranjevanju madežev, boste v ponudbi podjetja KAISER+KRAFT našli tudi veliko izbiro izdelkov za industrijsko čiščenje in opremo podjetja. Prepustite se navdihu in poiščite najboljšo rešitev za vsako delovno mesto.

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov