Embalaža – prilagodljiva, na osnovi papirja in kartona

Program pošiljanja „Dobra karma“

Kot pri vsem v življenju, včasih ne šteje zgolj notranjost, temveč nam mora biti všeč tudi zunanjost. Tako je na primer tudi pri embalaži.

Kajti če želite, da ne prispe zgolj na cilj, temveč na svoji poti tudi kaj dobrega stori, morate paziti na popolno zunanjo embalažo in embalažo za pošiljanje. Ta je iz papirja, prilagodljiva in kompaktna. In ne služi zgolj svojemu namenu, temveč svoj namen izpolni kar dvakrat, trikrat ali neštetokrat.

Vračanje, ponovna uporaba, reciklaža, prilagoditev in seveda pošiljanje ... vse je mogoče. S programom pošiljanja „Dobra karma“.

Program pošiljanja „Dobra karma“ ze$

Embalaže so iz okolju prijaznih virov, vedno prave velikosti, ki ščitijo pred poškodbami, so iz recikliranega materiala in praktične.

Dobro zapakirano je že na pol poti do cilja

Naše prodajne uspešnice

Pošta obožuje naše umetnike pakiranja. In prejemniki tudi

Embalaže za knjige in ovojnice

Naše ovojnice so pravi umetniki pakiranja, saj imajo več prednosti. Porabijo manj prostora v skladišču, njihovo pošiljanje je ugodnejše, na lokaciji ustvarijo manj odpadkov in med transportom zagotavljajo večjo zaščito.

Program pošiljanja „Dobra karma“ wt$

Prava škatla je polovica uspeha

Kartonske embalaže in škatle

Od vaz prek športnih copatov do hlebcev sira; če želite, da vaši izdelki prispejo nepoškodovani, morate izbrati pravo kartonsko embalažo. Tukaj je pomembna predvsem prava zasnova: štancane kartonske škatle, zložljive kartonske škatle, kartonske škatle s poveznim pokrovom, selitvene škatle in še bi lahko naštevali. Za vsako priložnost se najde prava kartonska embalaža.

Program pošiljanja „Dobra karma“ 773

Namesto PET, PVC in PU

Pakirni trakovi iz papirja

Videz leta je: naraven! Pakirni trakovi iz papirja niso zgolj okolju prijazni, temveč vaše izdelke zanesljivo držijo skupaj in jih je kljub temu mogoče na katerem koli mestu z otroško lahkoto pretrgati, za namene oglaševanja pa jih lahko potiskate po svojih željah.

Program pošiljanja „Dobra karma“ wt$

Ker je manj pogosto več

Ovojnice za drobno blago, živila, tekstil, igrače in mnogo več

Kako že pravijo? Tudi slepa kura zrno najde in za vsakega je nekdo na tem svetu. Za vsako glavo obstaja primerna frizura in za vsak tovor, ki je premajhen, predroben ali prelahek, popolna ovojnica. Naše stabilne ovojnice, ki so preproste za polnjenje in so lahko opremljene s samolepilnim zapiranjem, potujejo še posebej okolju prijazno.

Program pošiljanja „Dobra karma“ 773

Lahko kot zrak, močno kot jeklo

Polnilni material

Dobro oblazinjenje ni nujno samo pri sedežih, temveč je pomembno tudi, če želimo zagotoviti kar najboljšo dostavo. Poskrbi namreč za optimalno zaščito z vseh strani in za brezhiben transport vašega blaga.

Program pošiljanja „Dobra karma“ 773

Samo pozitivne misli! Še več dobrega za pošiljanje

6 nasvetov: pravilno pakiranje

Vam zveni znano? Poštar je prišel in prinesel paket – obtolčen, zmečkan in raztrgan. „No, upam, da je vsaj vsebina nepoškodovana.“ Za takšne prigode pa ni vedno kriv zgolj dostavljavec. Pokazali vam bomo, kako lahko pakete v 6 korakih pripravite na brezhibno potovanje.

Program pošiljanja „Dobra karma“ wt$

Trendi na področju embalaže: pretekli in prihodnji

Preberite več o trendih na področju primarne in sekundarne embalaže – s številnimi ilustriranimi praktičnimi primeri in pregledom nad tem, kako se je embalažna industrija razvijala v zadnjih letih.

Program pošiljanja „Dobra karma“ wt$
Program pošiljanja „Dobra karma“ mg$

Dobro zapakirano za boljše pošiljanje

In ...kateri paket lahko danes zapakiramo za vas? Z veseljem vam pomagamo pri pakiranju z najboljšimi rešitvami za pakiranje.