080 1037        office@kaiserkraft.si
  Tiskanje strani

NABAVA

 

Pri več kot 50,000 izdelkih ni nič čudnega, da želenega izdelka ne morete kar takoj najti v našem katalogu ali spletni trgovini. Pri iskanju vam z veseljem pomagamo in poiščemo izdelek.

 

Če pa kljub obsežni ponudbi vseeno ne najdete želenega, bomo mi poskrbeli za rešitev: želeni izdelek vam priskrbimo kjer koli iz Evrope. Na našo službo za nabavo se seveda lahko obrnete tudi, če se vam pri naročanju kaj zaplete ali potrebujete pomoč pri zahtevnejših in težavnih situacijah. Naši strokovnjaki poskrbijo, da boste dobili točno to, kar potrebujete. Kaj lahko še danes storimo za vas?

 

NAKNADNI NAKUP

 

Zanesljivo načrtovanje je vključeno! Zagotavljamo vam, da boste lahko pri nas naročene izdelke brez težav znova dokupili, razširili ali pa jih dopolnili z ustreznimi izdelki. Za izdelke naših vodilnih znamk Eurokraft, Active Green, Quipo in office akktiv pa nudimo celo 5 let možnosti naknadnega nakupa.

 

Če bomo izdelke določenih proizvajalcev umaknili iz prodaje, vas bomo o tem seveda pravočasno obvestili, da boste imeli dovolj časa za ponovni ogled izdelkov in morebitno dodatno naročilo. Če želenega izdelka pri nas ne boste več našli, bomo skupaj poskušali najti primerno rešitev. Prepričani smo, da vam bomo lahko pomagali, če se obrnete na nas ali na oddelek za nabavo.

 

 

 

| Nazaj na stran s pregledom

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov