Čistoča in red v 6 korakih

Enostavna ureditev pisalne mize

2020/08/31

Vse višji kupi dokumentov, nešteti listki z opomniki, fotografije z zadnjega dopusta in umazane kavne skodelice – tako so videti številne pisalne mize. Čeprav obstajajo študije, ki pravijo, da nepospravljeno delovno mesto spodbuja ustvarjalnost, pa je veliko tudi argumentov za dobro urejeno mizo.

Nemški inštitut Fraunhofer Institut je ugotovil, da do tretjino delovnega časa v pisarni zapravimo z nepotrebnimi dejavnostmi. K neučinkovitosti občutno pripomorejo tudi nepospravljene pisalne mize, na katerih morajo zaposleni stalno iskati prave dokumente. To je mogoče preprečiti – pokazali vam bomo, kako.

Zakaj je urejena pisalna miza tako pomembna?

Na prvi pogled se ne zdi produktivno, da zapravimo čas z urejanjem pisalne mize. Namesto tega bi lahko opravili več dela. Vsekakor pa ima dobro urejena pisalna miza številne prednosti:

  • Če imate vse delovne potrebščine vedno na dosegu, lahko delate hitreje.
  • Če vam dela ni treba prekinjati z iskalnimi akcijami, ste bolj učinkoviti in osredotočeni na nalogo.
  • Če imate dovolj prostora na pisalni mizi, se lahko neovirano gibljete.
  • Če je vaša pisalna miza pospravljena, naredite profesionalen vtis na stranke in kolege.
  • Če pisalno mizo redno čistite, preprečite širjenje bakterij in virusov.

V 6 korakih do popolnoma urejene pisalne mize

Številni zaposleni bi radi imeli pospravljeno pisalno mizo, pa ne vedo, kje naj sploh začnejo. Pomagali vam bomo premagati to oviro. Pripravili smo šest korakov za urejanje pisalne mize, da bo ostala urejena tudi daljši čas.

Kako je najbolje očistiti elektronske naprave na pisalni mizi?

Kje se nabira največ bakterij in virusov v pisarni? Takoj za včerajšnjo kavno skodelico predstavlja največje gojišče bakterij telefon. V nadaljevanju vam bomo opisali, kako res dobro očistite električne naprave v pisarni.

Upamo, da vam bodo nasveti iz tega prispevka pomagali ustvariti prijetno in čisto delovno mesto. Z veseljem vam svetujemo glede ustrezne pisarniške opreme ter izdelkov za čiščenje in sanitarije.

Enostavna ureditev pisalne mize mg$

Imate še kakšna vprašanja?

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko ali nam pošljite elektronsko pošto.