Equipped for mobility

Čas za razbremenitev

2021/02/24
Klasični železni konjiček je že zdavnaj dobil večje, sodobnejše in predvsem bistveno močnejše konkurente, pa naj gre za tovorna kolesa, električna tovorna kolesa ali električne skiroje.

Tovorna kolesa z električnim pogonom ali brez so postala stalnica v mestih. Vse bolj so priljubljena, saj so praktičen pripomoček, ki zagotavlja veselje z inovativno vožnjo in enostavno uporabo. Vse pogosteje tudi zamenjajo avto za vožnjo v službo.

To dejstvo je razveseljivo tudi v povezavi z e-mobilnostjo in še poudarja pozornost, ki jo številne države posvečajo novim tehnologijam, s čimer spodbujajo potrošnike in tehnološki razvoj. Zaradi tehnološkega razvoja na področju stroškov in zmogljivosti akumulatorjev ter njihovega polnjenja so električna vozila na splošno vse bolj dostopna in privlačna.

Nič čudnega, da se je prodaja tovornih koles v Evropi med letoma 2018 in 2020 več kot podvojila, kot pravi trenutna študija na strani statista.com. Ta težnja raste, kar nikogar ne čudi. Prednosti tega inovativnega transportnega sredstva so namreč kot na dlani.

Kaj so prednosti tovornega kolesa?

Hitrost in prilagodljivost

S tovornim kolesom smo veliko bolj prilagodljivi kot na primer pri uporabi javnih prometnih sredstev. Konec koncev se lahko sami odločimo, kdaj točno in od kod se bomo odpeljali. Tudi na čakanje v zastojih lahko mirno pozabimo, enako kot na nadležno iskanje parkirnega mesta.

Trajnostnost in varstvo okolja

Če se vozimo s tovornim kolesom namesto z avtom, samodejno naredimo nekaj dobrega za okolje. Tovorna kolesa z električnim motorjem ali brez nimajo emisij, so učinkovita in prihranijo stroške – konec koncev ne potrebujejo bencina.

Športnost in zdravje

Če mislite, da je vožnja električnega kolesa samo za lene, se močno motite. Enako kot pri vožnji običajnega kolesa tudi tovorno kolo z motorjem ali brez izboljša kondicijo in zdravje – ter trenira srce in krvni obtok, mišice in sklepe. Pogon podpirate z močjo mišic in stopanjem na pedale.

Praktična pomoč in enostaven transport

S tovornim kolesom lahko vsak dan, na poti v službo ali celo med delom, hitro in prilagodljivo prevažate vse, kar želite. Zmogli boste celo daljše razdalje ali klance – tudi pri težjem tovoru.

Različne vrste tovornih koles

  • (Enostavna) tovorna kolesa / električna tovorna kolesa s prtljažnikom
  • Večkolesna tovorna / električna tovorna kolesa (s 3 kolesi)
  • Tovorna / električna tovorna kolesa z 2 kolesoma
  • Tovorna / električna tovorna kolesa s prtljažnikom spredaj (tudi za prevažanje otrok)
  • Gospodarska tovorna in električna tovorna kolesa
  • Tovorna / električna tovorna kolesa za kurirje ali dobavitelje

Prednosti koles za podjetja ali zakaj vse več podjetij spreminja svoje mišljenje

Tudi podjetja bi rada postala vse bolj sodobna, okolju prijazna in športna, zato uporabljajo vse več koles za podjetja ali tovornih koles za interne namene. Le-ta lahko uporabljate na primer tudi na ozemlju podjetja, da hitreje, brez težav in z manj truda prevozite daljše ali pogostejše poti.

Da bodo zaposleni poleg tega izkoristili priložnost in se s kolesom za podjetje tudi dejansko pripeljali v službo, je treba izpolniti določene osnovne pogoje. Podjetje kaiserkraft ponuja različna stojala za kolesa s certifikatom ADFC in garaže za kolesa, ki omogočajo varno parkiranje koles. Na voljo so talna, prislonska in stenska stojala za posamično uporabo ali povezovanje v vrsto ter garaže za kolesa s streho. Oglejte si jih sami.

Kaj torej še čakate? Na ta kolesa za podjetja se lahko povsem zanesete

Pogosta vprašanja in odgovori

Čas za razbremenitev mg$

Stopite v stik z nami!

Za dodatne informacije smo vam vedno brezplačno na voljo.